A budapesti nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy nő a gyanú szerint vízbe fojtotta kislányát, majd feladta magát a rendőrségen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Központi Panaszirodájára április 5-én délután bement az akkor 38 éves P. Orsolya, és elmondta, hogy

a XVIII. kerületi, Havanna utcai lakásában április 4-én megölte egyéves kislányát.

A rendőrök a lakásban megtalálták a gyermek holttestét. A nőt a rendőrök a BRFK Központi Panaszirodáján elfogták. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy P. Orsolya a gyanú szerint a fürdőkádban vízbe fojtotta a gyermeket.

Vízbe fojtotta egyéves kislányát, majd feladta magát a rendőrségen egy budapesti nő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya Életvédelmi Osztályának nyomozói a nőt április 5-én emberölés miatt őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során

beismerte a bűncselekmény elkövetését. P. Orsolya azóta letartóztatásban van.

A tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat pedig átadták az illetékes ügyészségnek.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Vajon mi volt a bűne annak a szerencsétlen 1 éves gyereknek, hogy meg kellett halnia?? Ennek a szutyoknak a kezét lábát szilánkosra törném és a semmi közepén ott hagynám, had érezze mekkora fájdalmat és szenvedést okozott,annak a szegény kislánynak!!!
Nyírfa
Amíg él, kísérteni fogja az emlék, akkor is, ha megpróbálja majd elfojtani.
namihami
Nem tudok még a legszőrnyűbb rémálmomban sem olyat kitalálni, amit a legkisebb szívfájdalom nélkül ne tennék meg vele.
És este simán hajtanám álomra a fejem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.