A Demokratikus Koalíció újabb, több száz oldalnyi, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány működéséről szóló dokumentumot szerzett meg – közölte a párt alelnöke.

DK: hétezer túró rudit is vett az adófizetők pénzéből a felcsúti Puskás Akadémia
Fotó: pafc.hu

Varju László szerdai, online sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a korábbi bírósági döntés után egy végrehajtóiroda közreműködésével kapták meg az iratokat.

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja arról beszélt, hogy most három hónapnyi 2011-es számlához jutottak hozzá. Ezek szerint ebben az időszakban az alapítvány

hétezer túró rudit vett, több, mint egymillió forintért vásárolt harcsát, gyógyszerekre és wc-papírra egyaránt több százezer forintot költött

- sorolta.

Hozzátette, hogy az alapítvány többek között harmincezer tojást vásárolt, süteményekért pedig félmillió forintot fizetett.

A Demokratikus Koalíciónak az a véleménye, hogy az alapítvány elherdálja az adófizetők pénzét, amiből inkább kórházakat, egészségügyi intézményeket és idősotthonokat kellene támogatni – mondta Ráczné Földi Judit.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Azt hittem hogy vagon számra terítik ott is a krumplit. Vagy mégsem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
A "kórháztámogatás" megint Böszméékre marad! Kórházbezárás, eü. forráskivonás és fizulenyulás formájában majd legközelebb is "gyakorolhatják"!
fidem
"Ők játszanak, zabálnak szűntelen,
úgy, mintha mindenik tagocska bennek
egy-egy gyomorral volna áldva: nékünk
kéményeinkről elpusztúlnak a
gólyák, mivel magunk emésztjük el
a hulladékot is."
Csizmás Kond
" A Puskás Akadémia FC (korábban Videoton-Puskás Akadémia) egy felcsúti labdarúgóklub. Bár független egyesület, 2012-ig a Videoton második csapata volt."
kereső
Sokadszorra kérdezem- miért is támogat a kormány és hazaáruló parlamentje adóforintokból MAGÁN!!! sportklubokat, és az azokban focit imitálókat? Hútlen kezelés.!!! Amit a klubok művelnek az meg sikkasztás!
kulabombaafityiszre
Lehet azt hitték ez az orrukat is tisztícssa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.