Szarka Gábor gépesített lövész, a Színház – és Filmművészeti Egyetem kancellárja elismerte, hogy ő kapcsoltatta ki az internetet kedden az egyetem kollégiumában.

Szarka az RTL Híradónak ezt nyilatkozta:

Bemennek olyan helyekre, ahova nem illene bemenni, vagy nem lehetne bemenni, nem tartják be az egyetem belső működési rendjét, és ezen a formán szervezik, akkor a munkáltatónak és nekem miért kellene ehhez bármilyen támogatást vagy bármilyen segítséget adnom? A lehető legtovább el fogok menni abban a tekintetben, hogy ezt a fajta belső anarchiát megszüntessem.

Az SZFE hallgatói szerint az illegitim vezetők gyakorlati eszközökkel is veszélyeztetik az oktatást. Október 23-ára tüntetést szerveznek.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Kikapcsolni a ripacsoknak minden szolgáltatást. Illegitim az egyetem működésének akadályozása és ami ott folyik az nem oktatás. Rendet kell tenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Most erősködött a katona az ATV-n.
Látszik, hogy egész életében a parancsoláshoz szokott. Neki az egyenrangú felek párbeszéde nem létezik.
Tipikus Fideszes maffia mentalitás!
jesz
ma az ATV vendége volt a kancellár...ami feltűnő volt, Rónai gusztustalanul agresszív volt, próbálta a (tőle különb) kancellárt sarokba szorítani...még a katonai mivoltát is emlegette, pedig jól tudja, hogy közgazdászként kancellár...
karma1
@Shikari: Meg mnindig nagyon hulye vagy, - de ez mar igy marad eleted vegeig, foleg a szovegertes teruleten!
ELSO PILLANATTOL KEZDVE AZT MONDOM, HOGY A FIATALOK FIZETTEK az internetes szolgaltatoknal azert, hogy barhol hasznaljak a WI-FI-juket orszagszerte ill. kulfoldon! Ezt a FIZETETT szolgaltatast kapcsolta le JOGTALANUL a budosbogar szar(ka)!
Sajnalom, hogy ezt meg harmadszorra sem ertetted meg, de mondjuk mast nem is varok toled... Szerencsetlen troll...
Shikari
@karma1: Senki nem foglalhat el egy intézmény és akadályozhatja a működését. Ha a fenntartó nem tud intézkedni a a saját intézményébe azt kapcsol le amit akar. Ha a ripacsok wifizni akarnak akkor azt tegyék máshol.
Mit nem értesz? A törvényes működés akadályozását vagy a fenntartó jogait? Nagy zavar van a fejedben de nem is csoda. Nem itt élsz nem tudsz semmit!
Béla333
A diákok nem foglalták el az iskolájukat, hanem ott maradtak.
Elfoglalás: lásd még a TV székháznál történteket 2006-ban! Na az elfoglalás volt!!!
Azért a kettő ügyet nem lehet azonosan mérni...
Egyébként ha jól tudom, spontán/szervezett sztrájk folyik éppen:
durbincs
@Sámannus: ja mert magát is az anyósa tartja el, de ez az ő kötelessége,maga felé ? mert évek óta nem talál munkát ? ..a bányás fogára ? ezen sértődik ? azt ménem megy el mér évek óta dolgozni ? azzal a bányás Egojával ? fonnyadt Here ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.