Szarka Gábor gépesített lövész, a Színház – és Filmművészeti Egyetem kancellárja elismerte, hogy ő kapcsoltatta ki az internetet kedden az egyetem kollégiumában.

Szarka az RTL Híradónak ezt nyilatkozta:

Bemennek olyan helyekre, ahova nem illene bemenni, vagy nem lehetne bemenni, nem tartják be az egyetem belső működési rendjét, és ezen a formán szervezik, akkor a munkáltatónak és nekem miért kellene ehhez bármilyen támogatást vagy bármilyen segítséget adnom? A lehető legtovább el fogok menni abban a tekintetben, hogy ezt a fajta belső anarchiát megszüntessem.

Az SZFE hallgatói szerint az illegitim vezetők gyakorlati eszközökkel is veszélyeztetik az oktatást. Október 23-ára tüntetést szerveznek.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Shikari: Jaj, mar latom, te vagy az a mindenhol hozongo bela sandor lakatos... Jo, most mar tudjuk, hogy egy lerobbant busz vagy, es veletlenul irogatsz ide: na jol figyelj, mert amiert te hozongsz - es 7 hulye gyorsan lajkolt is teged - na ok se ertenek a szitubol semmit sem!
Az internet szolgaltatashoz MINDEN maganszemelynek joga van, MERT FIZET ERTE, mert az internetet egy adasveteli szerzodes kereteben kapja, es mert a sajat WIFIjet hasznalja, te beteg agyu! Vagyis az internetszolgaltatot BE LEHET PERELNIE minden egyes diaknak, tanarnak, MINDENKINEK, akiket erintett ez a lekapcsolas!
Nem tudom, hogy ki volt az a 7 ember, aki lajkolt - lehet, hogy szemely szerint en is egyet szoktam erteni veluk, de most nagyon beneztek valamit , veled egyutt!
Ha neked - es ennek a 7 lajkolonak - az a normalis, hogy egy MUVESZETI egyetem atyaistene egy ilyen felmuvelten nyilatkozo, magasrangu katonatiszt legyen, akkor eppen ideje, hogy Magyarorszag megtapasztalja a legmelyebb bugyrokat, - hogy csodbe menjen, mert ilyen hulyekkel van tele, mint te is, meg a hozzad hasonlo trollok.
Kar, hogy mar az ide kommentelok sem latnak tisztan
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: megint felkaptál egy szót egykiejezést ésmindenre ezt használod te rémségesen buta tuskó!!!:-))))))
kissé felnőttem
pedig tanitás felkészülés is folyik ja meg az internetet a diákok fizetik
hát olyan önkény katonás diktátoros izű lassan ám. Csak ovatosan, Fiatalság bolondság? De tudd az Ő jövöjűk ám a tét nem a trottyoké!
Béla333
Most erősködött a katona az ATV-n.
Látszik, hogy egész életében a parancsoláshoz szokott. Neki az egyenrangú felek párbeszéde nem létezik.
Tipikus Fideszes maffia mentalitás!
jesz
ma az ATV vendége volt a kancellár...ami feltűnő volt, Rónai gusztustalanul agresszív volt, próbálta a (tőle különb) kancellárt sarokba szorítani...még a katonai mivoltát is emlegette, pedig jól tudja, hogy közgazdászként kancellár...
karma1
@Shikari: Meg mnindig nagyon hulye vagy, - de ez mar igy marad eleted vegeig, foleg a szovegertes teruleten!
ELSO PILLANATTOL KEZDVE AZT MONDOM, HOGY A FIATALOK FIZETTEK az internetes szolgaltatoknal azert, hogy barhol hasznaljak a WI-FI-juket orszagszerte ill. kulfoldon! Ezt a FIZETETT szolgaltatast kapcsolta le JOGTALANUL a budosbogar szar(ka)!
Sajnalom, hogy ezt meg harmadszorra sem ertetted meg, de mondjuk mast nem is varok toled... Szerencsetlen troll...
Béla333
A diákok nem foglalták el az iskolájukat, hanem ott maradtak.
Elfoglalás: lásd még a TV székháznál történteket 2006-ban! Na az elfoglalás volt!!!
Azért a kettő ügyet nem lehet azonosan mérni...
Egyébként ha jól tudom, spontán/szervezett sztrájk folyik éppen:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.