Aki egy kicsit is odafigyel, észreveheti, hogy a kormányzat megszállta az állami médiát. A költségvetésből élő televízió és rádió jószerivel csak a Fidesz potentátjait szólaltatja meg, akkor és az mehet be a közszolgálatinak nevezett média stúdióiba, amikor csak akar. Egészen nyilvánvaló, hogy a szerkesztés valahol máshol zajlik; a kormánypárt kommunikációért felelős laborjában. A mechanizmus, feltehetően, úgy működik, hogy ebben a laborban – miután egyeztettek Orbán Viktorral – eldöntik, hogy aktuálisan kinek kell megszólalnia, melyik műsorban és mikor, odaszólnak a főszerkesztőnek, elnöknek, vezérigazgatónak (nem kívánt rész törlendő), aki aztán továbbítja a feladatot a kijelölt szerkesztőnek, az előkészített kérdésekkel, témákkal, korlátozva a riporter szabad mozgását.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@sgl: Már anno Kövér elvtárs megmondta, hogy a választókat 10 éves gyermek szintjén kell kezelni! Azóta lejebb tették a lécet, néha már dedósként kezelik a híveiket, akik meg vevők rá. Még szerencse, hogy vannak más csatornák, médiák.
fidem
"Trónját ki őrzi irgalmatlanul, az a félőktől retteg s rája visszaszáll a félsz!" (Seneca)
tudode
Klassz mi!
.
Ellenzékben a fasza gyerek felgyújtatja, ajtóstól a házba:
.
----- Az MTV-székház ostroma 2006.09.18.
www.youtube.com/watch?v=9v6MNgWxSk4&t=811s
-----------------------------------
.
Kormányon pedig megszállja, mert asziszi a piszi, hogy övé az ország, magának építgeti/rombolGATYA
.
Fura egy pasi a félelemkeltésével!
fidem
@Shikari: "Az alkalmatlanságot nem szabad vak hűséggel jutalmazni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.