Felvásárolta a Médiapiac című nyomtatott lapot és a mediapiac.com netes újságot Boros Bánk Levente kormányközeli politológus – számol tbe a Media1.

Mindenkit kirúgott a fideszes, miután megvette a Médiapiac nevű lapot
Fotó: MTVA

A lap azt is megtudta, hogy a Médiapiac.com és a Médiapiac újság új, NER-es tulajdonosának és ügyvezetőjének megérkezése egyúttal a lap eddigi teljes szerkesztőségének elbocsátását is magával hozta.

A szerkesztőség tagjait értekezletre hívták, majd ennek végére mindenkit elküldtek. Ahogy egyikőjük fogalmazott: „kisöpörték az egész szerkesztőséget.”

Az új tulajdonos a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta, hogy a mediapiac.com-ból úgymond „mérvadó lapot” kíván csinálni, és azt is meg akarja mutatni, hogy vannak "jó tollú újságírók" a jobboldalon, és ellensúlyt kell képeznie a médiával kapcsolatos hírek terén.

(Media1)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Ez a volt a dolga. Látszik a patkány fején, hogy máshoz nem is ért, mint a többi.
advocat
@Shikari: Az új tulajdonos a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta, hogy a mediapiac.com-ból úgymond „mérvadó lapot” kíván csinálni, és azt is meg akarja mutatni, hogy vannak "jó tollú újságírók" a jobboldalon, és ellensúlyt kell képeznie a médiával kapcsolatos hírek terén.

Igen. Pesti Srácok, Bayer és társai! Így lesz a legjobb lap az országban. Majd felébredt.
csak úgy....
@Shikari: végre lesz munkád! te szolgálsz ,védesz és nyalsz, jobban mint egy láncos kutyus..., vau
namihami
Milyen jó fizetéssel bírnak ezek a ""kormányközeliek"". Az asszony biztos nagyon meg tudja fogni a pénzt. Vagy ez a lap volt nagyon olcsó?
Esetleg ez is csak egy ""mészáros""?
tudode
Ezeknek a ficeréknak csak az első millióját kellene megpiszkálni, mert csupa matematika, mennyije volt amikor őfélesége búvkörébe került, mennyit keresett tisztességes munkával a Médiaworkstól kezdve az összes un. ÚJ GAZDA!!!
.
Zalatnay Sarolta ugrott be, aki művészetével letett a kultúra asztalára, aztán a SMSAT Tv nem jött be számára, és több évet vezekelt ott, ahol ezeknek az ügyeskedőknek is "méltó" helye lenne:
------------------------------------------
.
Tehát:
.
Első férje Révész Sándor (1975), második férje Benedek László (1987). Második férjének lányát, Benedek Nikolettet Zalatnay a sajátjaként neveli. Harmadik férje Márton Csaba, akivel az MSat Televízió számára műsorokat készítettek, vállalkozásuk csődbe ment.

2004 szeptemberében a Fővárosi Bíróság 36 rendbeli, nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás miatt másodfokon jogerősen három év börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte Zalatnay Saroltát. A csalás mellett magánokirat-hamisítással, jogosulatlan pénzintézeti tevékenységgel, hitelsértéssel is vádolták Zalatnayt, az ügy harmadrendű vádlottját. Az ítélet szerint az énekesnő és társai Zalatnay hírnevének kihasználásával 1996–97-ben úgy vettek fel körülbelül 112 millió forintot egy cégen keresztül kisbefektetőktől magas kamatot ígérve, hogy tudták: esélyük sincs az összegeket visszafizetni. Ennek ellenére rövid határidőre, általában 3 hónapra kértek pénzt, és havi 10 százalékos kamatot ígéretek. A pénz nagy részét nem fizette vissza: az ítélethozatalig a kárnak csak mintegy 25%-a térült meg. Zalatnay azzal védekezett, hogy a pénzt az MSat televízió számára gyártott műsorok készítéséhez vették fel, azonban annak csődje miatt nem kapta meg a műsorokért járó díjat, emiatt nem tudta a pénzt visszafizetni.[6][7]

Zalatnay 2004. október 26-án vonult be a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe (innen később valószínűleg átszállították). Ugyanekkor felbontotta Márton Csabával kötött házasságát. Két év letöltése után,...
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:38
Te is olyan fasszopó viktornyák vagy,mint ez a levente gyerek,csak sokkal kisebb kaliber,mert még
ehhez is hülye vagy.
Cicamama55
Ami a mai Magyarországon folyik mindenhol, minden területe ez elképesztően kiábrándító...:(((.
solidedge
Ezt is csak az olvassa akinek kell a mákony, hogy bóduljon. Ezzel nem nő az Orbán zombi tábor.
Nessy
Feltételezem, hogy a Bayer, Bencsik, Stefka szinvonalu ürgékre gondol!
Nyírfa
Ezt a debil arcot...egészen hiteles jelképe a rendszernek.
Nessy
@Nyírfa: Lehet, hogy kissé illuminált a drága?
vacsi
Bánk Levente...
Szép magyar feje van.
Nyírfa
@Nessy: Még az is lehet. :)
Vagy, mint akit leszedáltak, de kiengedték a szereplés idejére. Sok ilyen arcot láttam a pszichiátrián.
Nessy
@Nyírfa: Én is. De azok nem foglalkoztak lapkiadással. Vagy a jobboldali médiához ez az alapkövetelmény?
justhpeter
Ócska csicska. Egy hónap múlva felajánlja mindenét a KESMA-nak, csakhogy O1G kedvében járjon.
csak úgy....
@Nyírfa:@Nessy: csak kipcsakul néz,mint aki komiszul a kumisztu..
Nyírfa
Szépen beindult a telex.hu, egyre több a cikk, jól megírtak, alakul a formátum. Tetszik. Ha előfizetős lesz, rászánom, amit kell.
Nyírfa
@Nessy: @csak úgy...: Kösz. Ma pocsék napom van, azon gondolkodtam, kinek ugathatnám le a fejét, de mennyivel jobb vihogni. :))
csak úgy....
@Nyírfa: van vejed? ha igen,akkor válaszd inkább a shikarit.
Nessy
@Nyírfa: Nekem is sikerült eláznom a rendelőböl jövet. Úgy hogy kissé mord vagyok. Igaz már napok óta. Útálom ez ilyen őszi, esős napokat, ennél jobban a téli szűrkeséget. !
csak úgy....
@Nessy: taxira köll költeni a temérdek nyugdijat és nem luxus nyaralásokra meg las vegasba rulettre és akkor nem ázik el a frizura! :)
csak úgy....
@Nessy: várom a kiérdemelt seggberúgásom...
Nessy
@csak úgy...: Igazad van, de a nyáron is az Adriai luxus jachtot már lefoglalta előttem a külügyérünk, igy kénytelen voltam a Járda szigeteken nyaralni. :-)))))
Nessy
@csak úgy...: Igazad van, de a nyáron is az Adriai luxus jachtot már lefoglalta előttem a külügyérünk, igy kénytelen voltam a Járda szigeteken nyaralni. :-))))) "Seggberúgás", ha ide állsz a fotel elé! Mert ha féllábra állok, fenékre esek! :-)))))
kissé felnőttem
szegény szerencsétlen azt hiszi ez a rend 199 évig áll fenn normális?
most van a nap lemenőbe kimegyek a ... a holldvilágtól kérdezem nem látta -e a Kedvesem
csak úgy....
@Nessy: akkor ezt megdumáltuk! mi már a seggberúgáshoz túl nagyok vagyunk!
kockázatosabb számunkra mint a pálinkás kovid..
Nyírfa
@csak úgy...: 17.01

A sírba akarsz vinni? :)
Nyírfa
@Nessy: 17.06

Ma ki sem dugtam az orrom, a fiam ment el vásárolni. Nem is az idő kedvetlenít el, hanem a hazai állapotok és a felújítás, ami nem akar magától befejeződni. :)
Nyírfa
@csak úgy...: Nem tőlem kérdezted, hogy van-e vőm? Egyébként nincs , és nem is lesz, mert nem leányokkal áldott meg az ég. :)
csak úgy....
@Nyírfa: így segítsen valakin az emberfia! :) le szeretté vóna valakit ugatni és én csak gondótam,hogy akár lehet vöd is de minek azt ha kéznél egy shikari. menyeket leugatni még veszélyesebb mint egy vöt,ezt onnan tudom,hogy volt egy anyósom és jelenleg egy menyem.
Nyírfa
@Nessy: 17.21

A Járda-szigeteket ismerem, a fél életemet ott töltöttem el. Az a jó benne, hogy egyik szigetről könnyű átmenni a másikra, nem kell kompra várni, hajót bérelni. Tudna ilyet Szijjártó?
Nyírfa
@csak úgy...: Köszönöm a törődést, máris sokkal jobban érzem magam. :) Amúgy nem rendelkezem sem mennyel, sem nászasszonnyal, a fiaim élik a világukat, nem nősülnek- egyelőre. :)
csak úgy....
@Nyírfa: pötyi mint robinson az ismeretlen járda szigeten!?..mikor kipurcan a helilekopija vagy léket kap a miniszteri golyóálló audi?
NKF
Lesz belőled tanársegéd,ha kinyalod a tanár seggét!
Nessy
@Nyírfa: Őszinte részvétem. Jó pár felújítást éltem túl. Most már az utódomra hagyom.
Nessy
@Nyírfa: Az én fiam is megrögzött szingli. De a barátnőihez mindig hűséges. Általában ki jövök velük.
Nyírfa
@Nessy: @Nessy: Néha belegondolok, hogy megérem-e a nagymamaságot, mondja-e egy pici emberke, hogy mama...
Nem akkora a felújítás, hogy abba beleőszüljek, csak a konyhát bontották le a férfiak - a fiam és az édesapja - betonig, de mindig csúszunk valamivel, és már 3. hete tart az átmeneti állapot. Úgy volt, hogy hétfőre cakk-pakk készen leszünk, de ebből már nem lesz semmi.
Nessy
@Nyírfa: Nekem már semmi reményem unokára. Elfogadom a döntését, és megértem az okát.
Nyírfa
@Nessy: Bennem van hiányérzet. Ha elsétálok egy óvoda mellett, vagy nézem a babakocsit toló szülőket, elképzelem, hogy a karomban tartom a fiam fiát...persze, mindent el lehet fogadni (vagy csak bele törődünk?) , de egy örömmel kevesebb.
Igaz, mit akarok örömködni, a gyereket nem nekem kéne felnevelnem.
gina
Undoritóan értelmes pofája van, dehát egy fidesz mocsok, mit is lehet elvárni ettől a bandától,,
Lepényleső
"98-at követően a klasszikus fogalmazásában; "Orbán jött,- maneg-ment!" ...- A recept maradt,nincs új a nap alatt?
nezelodo
Nehéz idők járnak a dakota pártra, veszélyt szimatolnak! Már a Laca finom ígéretét sincs idejük betartani, hogy aszongya "egyenként levadászunk benneteket". Sietni kell, egyszerre mindet ki kell nyírni!
Egykor a kiskopasz is belehúzott, mégis meglepték az egyetemisták... Fiúk, van egy rossz hírem! Minden vezető, akit megrészegít önnön nagysága, és saját nagyságában vetett megrendíthetetlen hite, és elszigetelődik a valóságtól, a történelem sokszor villámcsapás szerűen ítélkezik felette.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Számos kérdés merül fel az újabb rekviláció okán,

s erről tessék-lássék szó is van, de talán a lét legfontosabb valahogy elsikkad

Igen arról van szó, hogy „Felvásárolta a Médiapiac című nyomtatott lapot és a mediapiac.com netes újságot Boros Bánk Levente kormányközeli politológus” és ott tobzódásba kezdett.
Nos a kérdések és a jogos felvetések sorjáznak a kezdve a mibúllal égészen addig, hogy ezzel akarja igazolni, hogy hazugság a nem kormányzati média legyalulása.
Nos ezeket most hagyjuk, beszéljünk arról, hogy
az állítások szerint kormányközeli politológus lenne, de a „NER-stróman és -propagandista” megfogalmazás is túl finom, talán a legjellemzőbb: az m1 rendszeres szakértője a legdurvábbak közül.
A megszállás kapcsán kinyilatkozta, hogy „az az ars poeticánk, hogy független, szakmai értelmezését adjuk Magyarország és a világ médiapiaca működésének”!
Nos, előre kell bocsátanom, hogy esetében az ars poetica helyett az Arsch Politic a megfelelő kifejezés,
ami pedig függetlent illeti, esetében legfeljebb a józan-észtől és a valóságtól, a szakmai pedig ..
Erre egy klasszikus idézet: „A szakértelem, a szakmaiság olcsó/ócska, bolsevista/komcsi trükk!”!! =))
ómió
És nem efftársi garnitúrával folytatná? Aszta'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.