A miniszter utasította a kórházakat, hogy szabadítsák fel ágyaik 20 százalékát, a nagyobb idősotthonok pedig oldják meg a gép lélegeztetést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Árulja már el drága Kásler NERtárs, hogy a fenébe oldják meg az idősotthonok a gépi lélegeztetést?? Kivel, mivel, háttér és szakképzett személyzet nélkül? Ennyire demens nem lehet egy miniszter! És most finoman fogalmaztam!
namihami
@Nessy: Ahogy én arra is kíváncsi lenn ék, hogy minek kell egy gépet lélegeztetni? Asztmás vagy már eleve vírussal fertőzött volt az a masina, amit Viktorunk kínai elvtársai eladtak nekünk? Némi ""szjjjártózás"" mellett?
Nessy
@namihami: Jó kérdés! :-))))) Ez is olyan, mint védeni kell a katasztrófát!
dr. prédikátor
ezt a vén mocsok koserkásler MENGELÉT agyon kell ütni mint a patkányt!!! EZ EGY TÖMEGGyILKOS FÉREG!!!
Nyírfa
Reggel felkeltem, és még mindig nem bukott meg Orbán. Nem értettem.
csipetke
Ezt vajon ki találta ki?Mert kásler egyedül már nem dönthet semmiben,csak ha pintér engedi.Óriási intézkedés! Azt vajon tudja kásler,hogy milyen sok eü-s fertőzött van?Mert akkor ez egy elmebeteg intézkedés. Aki nem mutat még tüneteket,de már fertőz,az végigszórja a cuccot a betegek között is.Az eü-s dolgozókat is keveset tesztelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.