Évek óta gyűjtötte a pornót, naplójában betegesen fantáziált.

Gyomorforgató bűnügy: Több száz gyerekpornóképet találtak a kőbányai machetés gyilkosnál, aki a Sátánt hívta segítségül az emberöléshez

Évek óta gyűjtögette a gyerekekről készült meztelen fotókat, naplójában pedig rendszeresen fantáziált arról, hogyan elégíti ki a kisgyerekekkel szexuális vágyait – elkorcsosult személyiségkép rajzolódik ki arról a 23 éves férfiról, aki tavaly december 30-án három gyereke előtt ölt meg egy 42 éves nőt Kőbányán. A vád szerint azért, hogy áldozata 14 éves lányával elégítse ki szexuális vágyait.

A Harmat utcai albérletben pedig lefoglalták a naplóját, amelyben arról is írt, hogy a

„sátán segítségével megpróbál gyilkolni, hátha sikerül”.

Forrás: Telex

Kép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Amennyiben hitét gyakorló fehér magyar és keresztény "ember", akkor enyhe ítéletre számíthat. Az EMBER szót nem véletlenül tettem idézőjelbe. Kaletától csak az különbözteti meg, hogy az nem gyilkolt.
namihami
Nagy a Kaleta család.
Károly Kovács:: f@szbúk. --- távol áll tőlem a Momentum, de az Andrássyn a fideszes ""kaleták"" is döngő léptekkel menetelhetnek. Róla ugyanis bizonyossággal bírunk, a többieket csak te vízionálod. Ugye!?!?!
balos
@Szeparepa2: Én speciel már előre látom,hogy ö lesz a fideSS arca a 2022es szavazáson!
nezelodo
@balos: ma,7:33. Nem lehet, ők jelképesen és valóságosan is csak lopott fotót használnak erre a célra is, mint egykor az üvöltő kisfiú fotója, (aki mára más megvénült).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.