A NER minden légi és szárazföldi hordacsapata aljasságát összevonva megkezdődött az SZFE-t felkaroló hadművelet Szarka Gábor reaktivált ezredes vezényletével. Egy másodpercre se feledjük: hadgyakorlatról van szó. Ahogy az a 18-19. századig rendre megtörtént: a csatarendet még a másnapi valóságos csata előtt be kellett gyakoroltatni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az egyetemisták okt.23.-ra nagy demonstrációt terveznek,de nemcsak az SZFE-sek,hanem több egyetemről mennek a diákok.A Műegyetem rakpartról indulnak,és az Urániánál ér majd véget. Aztán ki tudja előre,hogy mi sül ki belőle?
Egy biztos,hogy orbán a maga sunyi módján csinálja a dolgot,a csicskáival,mint vidnyánszki,vagy ez a szarka,intézteti a piszkos munkát. Nem is gondolkodtak rajta,hogy megfontolják,amit a diákok kértek,azaz,hogy az egyetem megőrizhesse az autonómiáját,és a kuratóriumba kerüljön általuk választott ember. Ezt orbán így találta ki,hogy ott mindent tönkretesz,a csicskák intézik
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: csürhe erőszakos és korlátolt te vagy! a tetejében még nagyon butus is.
Nessy
@Shikari: Köszönet a kedves népnemzetikeresztényjobboldali válaszért és jelzőkért!
Peller Anikó
@Nessy: Ez a szar még a fideszre is szégyent hoz.
csak úgy....
@Shikari: meg vagy te gárgyulva tibim és piszokul unalmas!
évek óta ez a lökött duma,te nem unod még!?
nevemnick
@Shikari: dodó, az európai ,,Antifa" csoportok között, nem elenyésző többségben a szélsőjobboldali - általad ,,csürhének"- nevezett társaság bújik meg, nálunk pl. a ,,Kitörés Napját"... ünneplők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.