A NER minden légi és szárazföldi hordacsapata aljasságát összevonva megkezdődött az SZFE-t felkaroló hadművelet Szarka Gábor reaktivált ezredes vezényletével. Egy másodpercre se feledjük: hadgyakorlatról van szó. Ahogy az a 18-19. századig rendre megtörtént: a csatarendet még a másnapi valóságos csata előtt be kellett gyakoroltatni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az egyetemisták okt.23.-ra nagy demonstrációt terveznek,de nemcsak az SZFE-sek,hanem több egyetemről mennek a diákok.A Műegyetem rakpartról indulnak,és az Urániánál ér majd véget. Aztán ki tudja előre,hogy mi sül ki belőle?
Egy biztos,hogy orbán a maga sunyi módján csinálja a dolgot,a csicskáival,mint vidnyánszki,vagy ez a szarka,intézteti a piszkos munkát. Nem is gondolkodtak rajta,hogy megfontolják,amit a diákok kértek,azaz,hogy az egyetem megőrizhesse az autonómiáját,és a kuratóriumba kerüljön általuk választott ember. Ezt orbán így találta ki,hogy ott mindent tönkretesz,a csicskák intézik
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
"Hadgyakorlat. Ha majd jön az igazi ütközet
Ha a többi egyetem is végre felébredne és megrázná magát. Ha végre mindenhol tiszta alsóneműt méltóztatnának felvenni." ...hát ezt mondom én is, lehet csatlakozni, ne csak molinókkal üzenni, merjenek kiállni önmagukért, a jövőjükét, vessenek véget orbán ámokfutásának.
tudode
Tárgyilagosan!
.
Nem Widnyánszkíról, Szarkáról szól az SZFE lázadozása/ellenállása, hanem azzal a tehetségtelen fiatalemberrel kapcsolatban, aki "hadicselekkel" addig nyomta a sódert, karaktergyilkással fűszerezve, míg nem érezte meg a hatalom ízét, visszaélve a hatalmával olyant tett/tesz az országgal, amelyre a honfoglalalás óta nem volt példa Kubatovokkal karöltve:
.
Nézzük csak:
.
---- Orbán Viktor március 15-i beszéde (1989) - Ma is így gondolkozik?
www.youtube.com/watch?v=HHxK2i6Ci7M
---------------------------------
,
Az un. átkosnál átkosabb valamit littyentett össze, amelyért ordibált 1989-ben az ellen a kormányzat ellen, amely klasszisokkal élhetőbb volt mint ez a militarizált katyvaz!
.
Hajrá SZFE!!!
Nessy
@lampa laz: Tudod, ez a kalsszikus eset amikor az üstben uszkáló békák alatt fokozatosan melegítik a vizet! Mire fölébred az egyetemi ifjúság, az egészségügy, az oktatás, egyáltalán mindenki, már késő lesz.
A személyi kultusz, az egyre nyíltabb autoriter kormányzás, a törvények naponta változtatása Y.X. , R.P. miatt, a történelem átírása, a kultúra lebutítása már napi jelenség.
Nyírfa
@Nessy: Igaz, de az is, hogy nincsen új a nap alatt. Ilyen már volt, és múlt idővé vált. Mindig jobb jött helyette a következő válságig, amiből megint kilábaltunk, és magasabb szintre emeltük az életünket. Ez a körforgás az élet.
lampa laz
@Nessy: Ahogy írod, egyre elszomorítóbb a kör és kórképe ennek az országnak. Végre van egy kis ellenállás és nem segíti őket senki. Itt a többi egyetemre gondolok, mert már szinte vagy egészen betették a mocskos lábukat rombolni mindenhová.
Nessy
@Nyírfa: Csak én részemről már nagyon unom ezt a "körforgást" a háborútól napjainkig! Bár remélem már kell menekülni az égő házból, meg az árvíz elől akkoriban Csillaghegyen. Igaz , nagymama húzott maga után, vagy csapott a hóna alá. Anyu a szikla kórházban dolgozott. És 45-ben ott álltunk jóformán minden nélkül. Nagymama volt erős asszony. Végig élte az I. és a II. világháborút. Bocs, az emlékkért.
Nessy
@lampa laz: Ahogy még a saját kollegái is magára hagyták a "fekete ruhás nővért". Belefásultak az emberek, és túlélésre rendezkedtek be.
Nyírfa
@Nessy: Az én nagymamám is két világháborút élt túl, közben felnevelt 3 gyermeket, mert a nagypapa eltűnt, és amikor évek múlva hazakerült a hadifogságból, már nem tudtak egymásnak mit mondani. Becsületére legyen mondva, a gyerekei miatt a nagyi mellett maradt a nagypapa.
Nem akarom megtapasztalni mindazt, amit ők, a háborúnál iszonyatosabb nincs a világon, mégis újból és újból van rá igény. Az ilyen orbánfélék nem nyugszanak, de soha nem ők viszik a vásárra a bőrüket.
csipetke
Az egyetemisták okt.23.-ra nagy demonstrációt terveznek,de nemcsak az SZFE-sek,hanem több egyetemről mennek a diákok.A Műegyetem rakpartról indulnak,és az Urániánál ér majd véget. Aztán ki tudja előre,hogy mi sül ki belőle?
Egy biztos,hogy orbán a maga sunyi módján csinálja a dolgot,a csicskáival,mint vidnyánszki,vagy ez a szarka,intézteti a piszkos munkát. Nem is gondolkodtak rajta,hogy megfontolják,amit a diákok kértek,azaz,hogy az egyetem megőrizhesse az autonómiáját,és a kuratóriumba kerüljön általuk választott ember. Ezt orbán így találta ki,hogy ott mindent tönkretesz,a csicskák intézik
Lepényleső
...ahogy volt "98 előtti robbantások esetében,aztán 2006-ban a tv székház ügyében? Stb.?
Nessy
@csipetke: Nem számít, tudás, tisztesség, hozzáértés. Sőt az kizáró ok! Minél ostobább, nagyképübb, lojálisabb, szervilisebb, annál több esélye van felmászni a szamárlétrán, aminek a legfelső fokán aztán fogalma sincs mit kellene valóban csinálnia, így vakon elvégzi a rábízott piszkos munkát.
lampa laz
@Nessy: 22:43 Tényleg borzasztó, h mennyi elvtelen, megalkuvó, becstelen gazember tülekedik orbán körül, aki aztán pénzért cserébe elvégeztet velük minden piszkos munkát. Azok meg nem veszik észre, vagy nem is akarják a jólétükért cserébe, h egy aljas gazember kiszolgálójává válnak.
Nessy
@Shikari: És ki akar benneteket megtámadni? Az eddigi ellenzéki tüntetők nem gyujtogattak, szedték fel az utcakövet,borogattak telefonfülkét, gyujtottak fel autókat. Per pillanat a kigyúrt, megfelelő szellemi képességgel rendelkező foci ultrák, meg egyik másik szélsőjobbos társaság amelyik időnként "horda módon" viselkedik.
Jozefina
A diktatúra lassan de kezdi kimutatni véres fogát egyre több területen. Most az egyetemisták vannak soron??!!! Kérdés, hogy ők mennyire hagyják magukat!!!???
csak úgy....
@Shikari: csürhe erőszakos és korlátolt te vagy! a tetejében még nagyon butus is.
Nessy
@Shikari: Köszönet a kedves népnemzetikeresztényjobboldali válaszért és jelzőkért!
Peller Anikó
@Nessy: Ez a szar még a fideszre is szégyent hoz.
csak úgy....
@Shikari: meg vagy te gárgyulva tibim és piszokul unalmas!
évek óta ez a lökött duma,te nem unod még!?
nevemnick
@Shikari: dodó, az európai ,,Antifa" csoportok között, nem elenyésző többségben a szélsőjobboldali - általad ,,csürhének"- nevezett társaság bújik meg, nálunk pl. a ,,Kitörés Napját"... ünneplők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.