Új vállalkozást hoztak létre pár hete a sertéstenyésztési üzletág menedzselésére. Épül a Bászna-portfolió. .. A Kósa családhoz a kapcsolódást Kósa Lajos testvére, Kósa Karolina Éva jelenti, aki a Bászna Gabonában rendelkezik tulajdonrésszel. Az újonnan létrehozott vállalkozásban viszont őt nem, csak Szilágyi Gábort tüntetik fel - egyedüli - részvényesként. Őt, illetve családját korábbi sajtóhírek szintén a Kósa családhoz kötődőnek írták le. A történet ott kezdődik, amikor 2013 táján a Szilágyi család tagjai megjelentek a mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó Méker Kft.-ben tulajdonosként. A cég kezdetben zöldség-, gyümölcs-nagykereskedelemmel foglalkozott fő profilban, majd a fideszes politikus édesanyja, Kósa Lajosné 2015-ös csatlakozása után átnyergeltek a sertéstenyésztésre. A mama négy év múltán kiszállt az üzletből, de ebben az időszakban nagyot tudott előrelépni a vállalkozás: jegyzett tőkéje 3 millió forintról 93 millió forintra emelkedett. ... Ettől vélhetően nem...

(Forrás: mfor.hu, sgl által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Ezek a fidesz milliárdosok mind politikai haszonszerzésből gazdagodtak meg.
Ne feledjük, a gazdagodásuk közpénzből ment, minket loptak meg és mi annyival lettünk szegényebbek amennyit elloptak.
Kimutatások szerint 2010-től éves szinten 1200-1500 sőt más 2000 milliárdot lopnak a közvagyonból, ennyit magánvagyonosítanak, ennyí pénzt mosnak át maguknak.
Tetézi az egészet ez zömmel kikerül a gazdaságból, tehát a gdp-re is csökkenő hatással van, vagyis hihetetlen mértékben ártanak az országnak.
Hogy hívják azokat akik ártanak az országnak???
Ebből fussa újzélandi Rolling-Stone koncertre, motor gyűjteményre, ingatlan birodalom kiépítésére, stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.