Márciusban és áprilisban rendelték meg a lélegeztetőket, már régen meg kellett volna érkeznie a 16 ezer eszköznek. De a statisztika szerint 121 milliárddal kevesebbet importáltunk. Frissítette a Központi Statisztikai Hivatal a külkereskedelemről szóló beszámolóját, már az augusztusi adatok is szerepelnek benne. Nem egy óriási esemény általában, de most mégis figyelmet érdemel. Az adatokból ugyanis az látszik, hogy szeptemberig nem importáltunk annyi lélegeztetőt, mint amennyit saját bejelentése szerint tavasszal vásárolt a Külügyminisztérium.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért vannak releváns ötletek is

Menczer Tamás külügyi államtitkár szokása szerint fakenewst kezdett emlegetni a Facebookon: „A baloldal és a sajtója az élet és az életmentés ellen dolgozik❓”

Nos az történt, hogy a 444.hu észrevételezte, hogy a hivatalosan is beismert 300 milliárdnyi lélegeztetőgépből „a KSH adatai szerint idén szeptemberig összesen csak 193,7 milliárd forintért importáltunk lélegeztetőgépeket”!
Nos a derék pártkatona megaszonta: „a KSH a NAV vámstatisztikájából dolgozik, a vámolás folyamatosan zajlik”. Ami elég furán hangzik főleg, hogy lényegében szabotálással vádolja Tálaiéket! =))
Ez legyen az ő dolguk, nekem jobb megoldásom is van; sőt kettő is és az is sem elképzelhetetlen!
Nem zárható ki, hogy nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva egy részét kivették a VÁM eljárás alól és így a vám-ot is lenyúlták,

S az sem, hogy egy samesz félre regisztrált és „nettó”-ban, mármint a visszatérített alkotmányos költségek nélkül adta meg az adatokat! =))
lampa laz
Vagy valaki(k) bankszámláját lélegezteti a hiányzó sok milliárd. A túlárazott gépek száma csak ahhoz kellett, h fedezze az ellopott pénz mennyiségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.