A legfőbb ügyész megint feljelentésként értelmezett egy kérdést.

Vizsgálatot indít a rendőrség Mészáros Lőrincék válópere ügyében

A DK-s Arató Gergely azt kérdezte Polt Péter legfőbb ügyésztől, hogy indult-e már nyomozás amiatt, hogy Mészáros Lőrinc válópere miatt a tárgyalás idejére az egész Budai Központi Kerületi Bíróság épületét hermetikusan lezárták.

Egy nem közszereplő, nem védett hivatalos személy, egy magánszemély ügye miatt lezárni egy közpénzből és közérdek ellátására hivatott közintézményt felvetheti azt a kérdést, hogy milyen konkrét jogalapon, kinek, milyen utasítása vagy rendelkezése alapján, milyen jogszabályi rendelkezésre hivatkozva korlátozták az ott dolgozók és az oda ki- és belépni szándékozó, valamint az ott tartózkodó személyek szabad mozgását, késleltették, vagy akadályozták meg őket a hivatalos ügyeik intézésében

– írta Arató Gergely. A politikus szerint Mészáros Lőrinc válóperén visszaéltek a joggal, márpedig az ügyészségnek, mint független közvádlónak

A 24.hu számolt be róla, hogy Polt Péter az ellenzéki politikus megkeresését feljelentésként értékelte, azt a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz továbbította. 

A hatáskörrel és illetékességgel rendelkező nyomozóhatóság feladata ugyanis annak megítélése, hogy a feljelentés tárgyát képező magatartás bűncselekmény gyanúját kelti-e, és emiatt a nyomozás elrendelésének van-e helye

- magyarázta döntését a legfőbb ügyész.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csagyi
@Pegero: A zártkörű tárgyalás csak arra a teremre vonatkozhat,de a hír szerint az egész épületet lezárták.Ha érted a különbséget.
Ergo:ismét mellényúltál!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Pintér vizsgál, Polt vádat emel.
Mondjam a végeredményt???
ila51
@namihami: tettes társ ez mind egy szálig
volvós
@namihami: ...mint a Vidám Színpad egyik próbáján...
namihami
@volvós: A Vidám Szinpad nevében érzem magam megbántva.
Hál'istennek, elég sokszor volt módunk megnézni a műsort. Ha az ilyen szintű lett volna, másodszorra már nem vettünk volna jegyet.
Cicamama55
Mik derülnek ki?! Az eszem megáll! Jól emlékszem, hogy a csődbe jutott cégéből, amit az állam megvásárolt tőle, hatalmas nyereséget vett ki ez a jó ember? Na én inkább arra felé kutakodnék!
csagyi
@Pegero: A zártkörű tárgyalás csak arra a teremre vonatkozhat,de a hír szerint az egész épületet lezárták.Ha érted a különbséget.
Ergo:ismét mellényúltál!
Peller Anikó
@csagyi: Jó, jó, de nem az egész országot zárták le, csak a fél Budát. Hát ennyit csak megérdemel ez a jóember, az ország esze, nemcsak? Kipcsak gázszerelő zabhegyező létére okosabb mit a cukorhegy. Most szépen szétválasztják a vagyonkát aztán már nem is tudja visszavenni az egészet a zígó. Így az asszony társasháza megmarad, a jövőre is kell gondolni.
csagyi
@Peller Anikó: Anyuka pedig nyitott merci kabrióval vonult fel,hogy látható legyen ez nem egy átlagos pár válása.
Istenakinincsen
A "rendőrség" kinek a kezében van?
...hmmm
jesz
-Lőrinc! Ne viccelj, elfelejtetted? Tíz évvel ezelőtt elképzelhetetlen jólétet ígértem neked és a családodnak, ha cserében kezeled az én jövőbeli jólétem. Elvállaltad...mindenki kikupálódott, jól éltek, diplomás mindenki, és most osztozkodtok?
Egy régi barátom már próbálkozott, most te is?...nem lesz jó vége...
volvós
@namihami: ...bocsi, én csak arra reagáltam, ez a " szappanopera kormány" kabaréba illő...
Én is imádtam a nevezett színházat a Révay utcában kis Kabossal (is)
balos
A szarka keze ide is elért!Fertőtlenítik a nemzethy "pénzalakot"!
sokanvagyunk
A Budai Központi Kerületi Bíróság portása nagy bajban van...
Lepényleső
Az eredmény a szokásos kimenetelű lesz? Elítélik majd a kérdés feltevőjét,a főszereplőknek pedig a bíróság megítél
néhány milliárd jóvátételt,- természetesen a most még nem létező,de majd az ide vonatkozó jogszabály alapján?
Nessy
Kap egy tajték pipát bojttal, aki meg tudja érdemben indokolni, hogy erre miért volt szükség? Mészáros is védendő személy? Lassan minden fideszes paranoiás? A kutya sem bántaná őket, hiszen többet kapnának értük, mint egy tisztességes emberért.
ómió
Na, efftársak, itt a "rácsámcsognivaló"!
Nyírfa
Tipikus újgazdagok. Ha meg sem szólalnának, elég az arcukra tekinteni.
advocat
Ezeknek mindent lehet? Hát lehet! És ki adta az engedélyt és mi alapján? Kirúgni!!!
advocat
Bocsánat! Ez Alsó-Balkánia Újtelep. Itt ez nem ügy.
Nessy
@advocat: Ennek nem igazán lesz gazdája, vagy ha mégis, kap egy kis buksi simogatást, meg ejnye, bejnyét, oszt jó napot!
tudode
Má mé!
.
Azé mer a fatornyos falu üdvödKÁJÁT átvágták!
advocat
Jut eszembe! Miért nem az utolsó közös lakhelyen tárgyalják? Vagy elköltöztek valamelyik Csutról, Budára? (A franc se jegyzi meg ezeket az Al- meg Fel- neveket. Nincs arra időm.)
NKF
Már megint hülyítenek itt engem,na meg titeket!
csagyi
@Pegero: Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan?
kissé felnőttem
@advocat: pedig el és épp a Kutyavásár szinhelyére...
SystemError
www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0

Osszátok! a Fidesz kitörölteti mindenhonnan a netről. Innen is eltűnt...!
SystemError
Urizálva, böszme tahóként kell mindent csinálniuk különben önértékelési problémáik lennének.. Mészáros ra ez különösen igaz, hiszen a háttérben egy senki csicska, csak a személyi igazolványa kellett. Régen csöveseket használt a politika erre.. Szóval kis faszhoz nagy lezárás kell!:)
SystemError
@Pegero: Jaj..., már így is régóta a saját "rendezéseitekből" éltek. Amúgy benézed, ha azt hiszed, hogy egy cseppet is sajnálom az mszpt-t, de nyilvánvaló, hogy ez is egy jól felépített történet volt, hiszen ha 8-10 eset nem igaz, akkor egy-kettő már kit érdekel, de lánya volt a legszánalmasabb és irreális az egészben. Ügyes gyerek ez a Habony, mindig mondom, hogy nem szabad lebecsülni. Ő képes multipproli trash-be gondolkodni bármilyen közegben. Persze a hülyéknél átmegy minden. Szóval ja, a Korózs és a "jó lesz ez így" mszp ezt jól beszopta, megérdemelték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.