Rengetegen gyűltek össze az SZFE Vas utcai épülete előtt, miután kiderült, hogy ki akarják lakoltatni az intézménybe „költözött” hallgatókat. Ahogy korábban is megírtuk, Szarka Gábor kancellár elrendelte, hogy ma este 18 óráig minden egyetemi polgár hagyja el az SZFE épületeit.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Miért vállalta el katonaként ezt a posztot? Úgy érzi, hogy alkalmas, mert egyszer gyermekszereplője volt egy gyerekeknek készült filmben? Cinikus és szervilista nerszolga.
amaramaistanna
Miért vállalta el katonaként ezt a posztot? Úgy érzi, hogy alkalmas, mert egyszer gyermekszereplője volt egy gyerekeknek készült filmben? Cinikus és szervilista nerszolga.
verőce21
Elveszett a félév, menjetek haza gyerekek...!
Így tárgytalan az autonómia is...
Nyírfa
Megijedtem, olvasva a címet, de hál' isten csak a szokásos hatásvadászat. Nincs új fejlemény egyelőre, reméljük, a TEK távol tartja magát az eseményektől, hacsak, Orbán nem akar az eddigieknél is komolyabb konfliktust - nem csak itthon.
legott
Az, hogy egy katonát választottak, már önmagában megfélemlítés.

Az, hogy a katona, azzal próbálja oldani a feszültséget, hogy ő valójában sosem volt katona, csak a katonák között tett-vett és csinált ezt-azt...
Nos, ez meg szánalmas dilettantizmus a "vezénylő tábornok" részéről.

Ha viszont elmérgesedik a helyzet, akkor lesz ott minden (egy katonának ezt tudnia kéne).

Amúgy meg az SZFE tanárai és hallgatói már győztek !!!
Az egész VILÁGON mindenki elítéli azt, amit Magyarországon a hatalom, a hatalmaskodók produkálnak, és általánosságban és személy szerint is rengetek támogatójuk van - értő, érző, szabadságszerető, az elnyomás minden formáját elutasító emberektől !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.