Nem lesz jó vége az itthoni síelésnek.

„Kezelhetetlen helyzetet okozhat Orbán javaslata" – szakértők szerint óriási káoszt okozhat, amit a miniszterelnök mondott

Orbán Viktor miniszterelnök azt javasolja a magyaroknak, hogy idén ne menjenek külföldre síelni a koronavírus-járvány miatt. Ez félmillió embert és egy túlélésért küzdő iparágat érint – mondta az InfoRádiónak a Síelők.hu alapító-főszerkesztője. Wesselényi Andrea szerint a magyar sípályákon kezelhetetlen zsúfoltság alakulhat ki.

A Síelők.hu-nál mindenkit „megdöbbentettek” a miniszterelnök szavai, miszerint senki ne tervezzen a síszezonban külföldi utazásokat, még ha ez nem is rendelet, hanem javaslat a kormányfő részéről.

Elmondása szerint

a hazai helyszíneknek korlátozottak a lehetőségei, és egy olyan hétvégén, amikor jó hóviszonyok vannak, kezelhetetlenné válhat a tömeg,

Forrás: infostart.hu

Kép: Orbán Viktor/Facebook

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Bezzeg a pávatáncos dagadék és sleppje meg a pereputtya lesz az első aki pakol oszt írány sielni!!! Ostoba dagadék!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
mit szólnak a klubban, ha megtudják, hogy az idén nem voltunk síelni, mert megfogadtuk a főnök tanácsát? Ezt nem kockáztathatjuk, irány Ausztria! Maszkot viszünk, oszt annyi.
A becsület, a megbecsülés a klubtagság alapja. na..
Béla333
Üljön mindenki a seggén, otthon!
Kivétel a maffia tagok, akik ugye mehetnek síelni, luxus körülmények között, a lopott pénzekből!
Gazella
Bezzeg a pávatáncos dagadék és sleppje meg a pereputtya lesz az első aki pakol oszt írány sielni!!! Ostoba dagadék!!
Szeparepa2
Az országban mindenfelé kezelhetetlen a helyzet, a szarbángeci féle náci hazaáruló zsarnok patkányok tatárjárása egyees következménye hogy pokolá válik az adott ország és kezelhetetlen szinte minden rendszer és helyzet... általában e pokol bárkák elsüllyednek maguktól előbb utóbb, de hát láthatjuk, ha ügyes, márpedig azzal baj nincs, ügyes náci zsarnok, Hitelrhez és Sztálinhoz mérhető... megodlják - legalábbis utóbbi - az utódlást, és 35 évet élt még a bolsevista szojvet ditatúra, ám a felszabadulásuk is csak látszólagos volt MAI NAPIG ÚJ CÁRRAL TOMBOL TOVÁBB UGYANAZ... tehát ha ezt a náci kisgömböd patkányt végre eltakarítjuk, nagyon észnél kell lenni, mert az idióta patkányféregk (akik minden országban hemzsegnek sajnos) újraszervezik ám magukat, fellép egy újabb, bár nehéz, de meglehet még undorítóbb, gonoszabb, gátlástalanabb és aljasabb zsarnok (van jó pár (ön)jelölt, pl Lázár)... és megy tovább minden ugyaníg illetve még mélyebbre...
simmering73
Olyan hétvége, amikor jó hóviszonyok vannak Magyarországon, az utóbbi években igen ritka.
solidedge
Orbán rögeszméje, hogy csak külföldön lehet megfertőződni. A virológus szerint 10 betegből kilenc itthon kapta el a vírust.
csak úgy....
@simmering73: majd a lölö meg a vö alapítanak egy hóágyú gyárat .
Béla333
Orbán a fényképen úgy néz ki, mint aki abban a pillanatban szart be...
Mondjuk az is egy nehezen kezelhető helyzet...
justhpeter
Kevesebb Ausztria, több Bánkút ! Aztán majd betiltjuk azt is, amikor az "elit" hazatér az osztrák sípályákról.
ila51
Azt mégsem mondhatta , hogy a Balatonnál sieljenek ...még egyszer nem lőheti el
Szeparepa2
@Béla333: 20 éve Rivotrilon és Leponexen élő őrülttől mégis mit vársz? A pelenkába folyamatoan ömlik a cucc...
kulabombaafityiszre
@justhpeter: ma, 13:36
Elsőre azt olvastam "Kevesebb Ausztria, több Baku !":)))
csak úgy....
@Béla333: nekem is ez a kedvenc orbán fotóm!
Szeparepa2
@kulabombaafityiszre: Meg Isztambul, Moszkva, Iszlamabad, Teherán, Turkmenbasi és hasonlók... XD
csipetke
Ebből már megint csak az jön le,hogy orbánnak annyi szociális érzékenysége van,mint egy marék molylepkének.Amikor az emberek kézzelfogható segítséget nem kaptak a kormánytól a járvány,és a válság miatt, pont azon törik a fejüket,hogy hova menjenek síelni. Sajnos M.o.-on az emberek nagyrészének nemhogy külföldi síelésre nem futja,de hazaira se. Sajnos orbánnak fingja sincs,hogy az emberek nagyrésze hogyan él.A Karmelitából, a luxusverdákból,és a luxusrepcsikből ez nem látszik.
kulabombaafityiszre
Egy meghízott magát fifikásnak képzelő skizofrén cigány vajda fényképet láthatjuk.
csipetke
@Béla333: 12:37 ...és a vírus se támadja meg őket,mert még az is fél,hogy ellopják a koronáját...
cikicakk55
@Gazella: Én is pont erre gondoltam,hogy Ők attól még elmennek síelni,hisz rájuk nem vonatkoznak semmilyen törvények. Nekik diplomáciailag,még a határt is kinyitják.
cikicakk55
@simmering73: ma 13:01
Majd csinálnak műhóból lesikló pályát. Azok akiknek van rá pénzük,de annyira nem befolyásosak,hogy megnyissák nekik a lezárt határt,majd oda mennek. Túl nagy tömeg nem hinném,hogy lenne,hisz egyre kevesebben engedhetik meg maguknak az efféle drága tobzódást.
tudode
Így legyen ötösöm!!!
.
Beírtam a keresőbe, hogy Mészáros Mátraházi hotelje, és láss csodát:
.
---- Mészáros érdekeltsége üzemelteti a Quaestor egyik szállodáját
24.hu/fn/gazdasag/2016/05/05/meszaros-erdekeltsege-uzemelteti-a-quaestor-egyik-szallodajat/
.
Mészáros érdekeltsége az új üzemeltető
.
(...)Az Event-Immo-val kapcsolatban egyébként már a Heol.hu is megírta, hogy idén február 23-án bejegyzett egy gyöngyösi és egy egerszalóki fióktelepet, méghozzá a Sailiris, illetve a Questor vagyonhoz tartozó Lifestyle Hotel Mátra címére.
Mint írtuk, az egerszalóki Saliris új tulajdonosa is az Evenet-Immo Kft. lett, amelyet Smidl Péter magánszemély, és a Scnetrum Kft. jegyez tulajdonosként. Utóbbi egyik tulajdonosa Csík Zoltán, aki az Átlátszó.hu írása szerint – céges érdekeltségei alapján – Mészáros Lőrinc főállású „emberének” tűnik. A felcsúti polgármester több érdekeltségében vezető tisztségviselő.
Ezért írtuk a címben, hogy a felcsúti polgármester érdekeltségébe került a Quaestor szállodája is. Hogy a károsultak aggodalma jogos volt-e emiatt, az idővel kiderül.""" (...)
---------------------------------
.
Lehet szemezgetni:
.
www.google.com/search?q=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+m%C3%A1trah%C3%A1zi+hotelje&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+m%C3%A1trah%C3%A1zi+hotelje&aqs=chrome..69i57j33i10i160.25855j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------
.
Tehát nyáron a Balaton, télen a hegyvidék, ahol abban a rettenetes átkosban vállalati szakszervezeti üdülők fogadták a nehezen dolgozó "kisembereket"!!!
.
Mi ebből a tanulság, abszolute semmi! A köcsögit!!!
Nessy
@Eladott Ország: Mi ebből a tanulság? Nincs új a Nap alatt!
csak úgy....
a miniszterelnök termetéböl és alkatából kifolyólag javaslom ,hogy magyarországon a kereszténység helyett jobb vóna a buddhizmus .
sokan alig várják már az ülö buddhát..
vacsi
Ha viszont azt mondta volna, hogy mars ki külföldre, síelni - akkor meg az ellen ágálnának...
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
advocat
@Maria24s: Anyád? Még bedolgozik?
Aki Én
@vacsi: jól látod. Ez a hazaáruló, ártalmas féreg már nem tud jót mondani.
advocat
Nem tudok sielni. (Sajnos.) De majd a "nép" eldönti. Legfeljebb azok mennek ki akik a miniszterelnöki óvás után mégis Horvátországban nyaraltak. Viktor, Petike és társaik. Hogy vannak akik a saját szavukra sem hallgatnak?
balos
Ez a dupla nulla,a mekk eleket is felülmúlja!Szerencsére csak a szájával terjeszti a szart,bár követői ,erre ráépítik a légvárakat!
kissé felnőttem
na lám ma nem voltál a jósdába nem is jőtt be az ajánlás ilyen bukta lesz ám rengeteg.
Yoda69
Azt is mondta irány a Balaton. Miközben udvaroncai az Adrián jachtoztak közpénzből.
De megszokhattuk a tahótól, ne azt nézzük amit mond, hanem amit csinál.
TollerBela
A napbarnította, dagadt és önelégült gazember összevissza beszél, ő azt hiszi, bölcsességeket ! Mert ugye, ma mindenki a síeléssel foglakozik, a énz elköltésével - addig mondjuk neki, amíg csak elhiszi ! Ideje lenne már elküldeniezta bandát melegebb helyekre, valamiféle nemes elégtételt venni rajtuk, amint számolgatják a bolt előtt az aprót !
Eladott Ország
Orbán Horvátországban nyaralt , az Adrián ringatózva jókat röhögött a honfitársain, akik a Balatonon családja pénztárcájába rakták a zsetont!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118284934_3220219811401744_894304777340299057_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=D142SvaJEM4AX-U4UGH&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=86c40bed1a54eb71a65e0832346f2be1&oe=5F9288E0
Petike több Balaton kevesebb Adria érted? Tiborcz a nemzet vejkója hogy fog megélni, ha te az Adriára hordod a pénzt? Peti szégyelld magad ! Ezért nem zárták le a horvát határt a vírus miatt, hogy ők is ott nyaraljanak, hiába mondta Orbán hogy több Balaton mint Adria.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/117955462_3202798443143881_5022621887551169293_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=uCOkKX9TH3kAX-w_qk5&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=620d03dfd88bff7fa4c46f608b1fb5f3&oe=5F93250A
ómió
Bizony! Tényleg "érthetetlen"! Miért pont onnét ne hurcoljunk haza vírust?
kokopelli
Mi a francért ugat bele mindenbe? A mottója: ""Nem lehetek ott mindenhol,de ahol vagyok ott csak a ß@r van!?"
ómió
@Eladott Ország: Na! A Legfrissebb Athina Híradó válogatás? Mennyit kapsz a "terjesztésért"? Vagy "csak" a Lenin Díjra hajazol?
Peller Anikó
Egyébként viktorunk nem azt mondta, hogy itthon síeljen a sok unatkozó gyökér, hanem azt, hogy ne menjenek külföldre telelni.

Ezt kellett volna mondania augusztus elején is, ne menjenek horvátországba nyalalni a gazdagék. Mega szegényék. És akkor kevesebb lehetne kórházra szoruló fulladós beteg.
Shikari
A liberpatkányok már mindenbe belekötnek. Nagyon jó ez a Fidesznek mert megmutatja mennyire hülye az ellenzéke!
SystemError
www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0

Osszátok! a Fidesz kitörölteti mindenhonnan a netről. Innen is eltűnt...!
karma1
@vacsi: Na, azert mondott o olyat is a nyar elejen, hogy "mindenkinek kell latnia a tengert minden evben!" Szoval lesz meg itt is olyan ajanlat, hogy Ausztriaban nem zsufoltak a siparadicsomok, - mindenkinek kell evente legalabb egyszer latni az Alpokat...
vacsi
@karma1: Azok akkor nem itthon fognak fertőzni... Van ebben is logika!:
Aki Én
@karma1: Szerintem arról lehet szó, mint nyáron. Az emberek maguktól is sorra lemondták a nyaralásaikat, majd orbán bejelentette, hogy ,,több Balaton, kevesebb Adria".
Aztán dőlt a propaganda, hogy az emberek hallgattak orbánra. Mint a szeretett, iránymutató vezetőre :)
Most mindenki lemondja, vagy le sem foglalta a síutat, de így, hogy bejelentette orbán, majd jön, hogy MEGINT hallgattak a szeretett vezetőre.
Évek óta szervezünk magunknak kb 120-140 fős síeléseket, de most a többség (mi is), már hetekkel ezelőtt jelezte, hogy a bizonytalanság, meg a halott forint miatt nem jön. A legtöbb helyen van ugyan COVID biztosítás, de ha nem zárnak határokat, csak magad döntesz úgy, hogy nem mész a bizonytalanság miatt, akkor buktad a pénzed. Ahogy azt tettük július elején is, a lefoglalt olasz nyaralásunkkal.
Szóval ez is a jól felépített propaganda része lehet leginkább.
Ráadásul a nyári felhívás után sorra derült ki a fideszesekről, hogy bizony az Adrián nyaraltak.
Meg ugye az sem mellékes, hogy a hazai turizmus jó része az övé.
ómió
@Eladott Ország: Te lennél az igazmondásról papoló bolsi, mint az abszolut abszurdum jelképe, vagy csak az efftársi delírium okozta félrebeszélés "áldozata" lettél, Athina Híradó részletekkel "dúsítva"?
Shikari
@ómió: A hazudozók érdekes módon mindig a ballibsik!
ómió
@Shikari: De az csak nekünk tűnik fel! Náluk láthatóan a hazudozás a "normál efftársi kommunikáció"!
Shikari
@ómió: A bolsi-komcsi-libsi emberalatti sejthalmazok mindig és mindenhol a hatalomra törnek hazudozva, de csak azért mert gyilkos, tolvaj, nemzetellenes, internacionalista, kozmopolita szarok!
Az ilyeneket csirájában el kell fojtani, nehogy megint őrjöngve tomboljanak!
Lepényleső
Ahogy valaha szól a nép bölcsessége? Amilyen a lyuk,olyan szél fúj belőle? Most miért esünk ismét hasra tőle?
SystemError
Kezelhetetlen helyzet...amikor már most naponta 30 halott van, mert a júliust-augusztust szét hazudozták és lopták.Zöld horvátország mi te hulladék patkány..:) Szerintem emberek haltak meg a hazudozása miatt és még rá is tett egy lapáttal ;"hogy mindenki meg lesz mentve" Hát nem, mi több nyilvánvalóan elengedték. Érdemi intézkedés kb. zero, pénz meg felhasználva gondolom...:)
ómió
@Aki Én: Esetleg mondani is akartál valamit?
Aki Én
@ómió: ...nem, nincs tippem. Csak a diagnózisban vagyok jó. Sajnálom :(
ómió
@Aki Én: Ne "szerénykedj"! Legjobb a hazudozásban vagy! Ahogy efftársaknál az lenni szokott!
Aki Én
@ómió: Ez bók tőled, beteges hazudozótól.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Gazella
Gyerekek!!! Ma olvastam mégis lehet menni az osztrákokhoz sielni !!! @Szeparepa2: @Aki Én: @SystemError: @vacsi: @Lepényleső: @karma1: @Eladott Ország: @Peller Anikó: @SystemError: @Yoda69: @kissé felnőttem: @kokopelli: @balos: @advocat: @Nessy:
ómió
@Aki Én: A tetves bolsiságoddal együtt már az efftársi hazudozóbajnok "címedet" is rám hazudnád? "Haladsz"!!!
Aki Én
@ómió: ...jesszus balfasz, neked nincs más gondolatod?
ómió
@Aki Én: Ha ugyanaz - te meg a bolsi dumád - van előttem, mi mást írhatnék?
Aki Én
@ómió: Figyu! Szívesen dumálnék még veled, de már magamat is hülyének nézem, hogy ennyi energiát fordítok egy szellemi mélyszegény zoknira.
ómió
@Aki Én: Hülyének érzed magad? Kivételesen egyetértünk! És megnyugtatlak: az érzésed most nem csal!
kokopelli
@Gazella: gondolod,hogy engem érdekel a síelés? Mégcsak meg sem próbáltam. Ott azt mondanák rólam a sógorok
(osztrákok)..."Kumpel! Du bist ein fachland Tiroler!" (;-))
ómió
@Eladott Ország: Már megint "nekünk sugárzod" az Athina Híradó múlt napokbéli "adásait"? Próbáld inkább "eladni" az efftársaidnak! Nekik való!
ómió
@Eladott Ország: A hülye, bizony, gyógyíthatatlan! Te vagy rá az élő példa, bolsi fajkretén! Baszhatnékod van, szarkupac? Ott a tehén a kolhozistállóban, "hozzád szabták"! Amúgy, több hullámhossz nincs, ahol a mocsokbolsi kreténségeidet sugározhatnád? Athináék nem pályáztak további frekvenciákra? Milyen hazáról makogsz, te tetü? Nektek olyanotok nincsen, Internacionalisztán még nem alakult meg!
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci fasszopó fogyatékos buzi csicska vagy a kurva anyád...
Szeparepa2
náci hazaáruló rablógyilkps szarbángeci patkány és összes csicskád a kurva anyátok megbasztátok a ravatalon

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok