Az orvosok 60 százalékát érintheti a másodállások engedélyhez kötése, mondta Lénárd Rita, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) alelnöke a Népszavának. Ez mégis csak a második pont azon a listán, amit az orvosok elfogadhatatlannak tartanak a béremeléssel együtt meghozott törvényből. A felsorolást a kirendelés lehetősége vezeti, vagyis hogy az orvosok legfeljebb két évre áthelyezhetők lesznek más, orvoshiánnyal […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
beérett a dilettantizmus...a lopós féreg horda elintézi teljesen az országot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Édesapám orvos volt, a felszabadulás utáni években végzett. Akkor természetes volt, hogy oda helyezték - mint a többieket is -, ahol szükség volt rá. Igaz, kapott egy szolgálati szobát, amíg kapott egy bérlakást. Ő sem örült ennek a helyzetnek, de nem volt apelláta - és végül megszerette, ott öregedett meg.
csak úgy....
@vacsi: Ok! de gondolom ,már nem a bérlakásban "tengette" a nyugdijas éveit.
vacsi
@csak úgy...: De, abban! Sajnos, nem élt sokáig. Egyébként ő mondogatta, hogy "a jó orvos akkor is meggyógyít, ha nem adnak neki pénzt, a rossz orvosnak meg hiába adnak". Én azóta is ehhez tartom magam.
Nessy
@vacsi: Tiszteletem Édespádnak így utólag is! Az ötvenes években még nem volt divat a hálapénz! Egy tábla csoki,egy szál virág. A 10 dkg kávé már nagy szó volt nekünk asszisztenseknek!
csipetke
@Nessy: 14:53 Nem hiszem,hogy orbánt különösebben érdekelné bármiféle szakértő véleménye.Elég régen egyedül dönt mindenről. Esetleg Varga Mihály kérdezte meg,hogy lesz-e rá pénz. Kásler,a demens vénember pedig csak azért van ott,hogy eggyel többen legyenek.Ő aztán minden,csak nem szakértő.De orbánnak nincs is szüksége szakértőre,egy diktátor mindig mindent sokkal jobban tud,mint bárki más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.