Mivel a sajtó munkatársai elvégezték a nyomozók munkáját, és az elmúlt hónapokban részletesen feltárták a lélegeztetőgépek beszerzésének korrupció-gyanús részleteit, Varju László (akit ügyvédi irodánk képvisel) feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Fő a bizalom azokkal szemben, akik úgy kotorásznak az adófizetők lóvéjával mintha a sajátjuk lenne!
.
Oszt adnak! Kinek a képesfelére, kinek/kiknek milliárdok csurrannak, cseppennek:
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+&aqs=chrome.2.69i59j69i57j69i59l2j0l4.7113j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------
.
Na nem egyszer, ahány csillag van az égen, ha a galerit is beleszámítjuk!
human
Szijjártó azt mondja azért kerültek 5-10-szeres árba a lélegeztető gépek mert sokat rendeltek. De akkor hogy lehet, hogy a még többet rendelő országok olcsóbban vették???
hvg.hu/gazdasag/20200827_lelegeztetogep_eu_koronavirus

A másik, hogy a mai napig nem tudjuk pontosan mit vettek ennyiért és az mire használható. Emékszik mindenki ugye arra a fotóra ami a kormány hivatalos oldalán jelent meg és azon a szállítmányon látható kínai felirat azt jelentette, hogy egészségügyben alkalmazható termék van benne.

És végül hogy lehet, hogy 5-10 szeres árat fizettünk, de a mai napig nem szállították le azokat?

Úgy néz ki Orbánék valami abszurd fordított világban élnek. Ott természetes, hogy ha nagyobb tételben vásárolnak, akkor nincs engedmény, sőt. Az is természetese, hogy a sokszoros ár ellenére nem teljesítik a szállítást.
Vagy dilettánsak csinálnak ilyet vagy korrupt politikusok éltek a lehetőséggel.
human
@human: javítás: "a szállítmányon látható kínai felirat azt jelentette, hogy egészségügyben NEM alkalmazható termék van benne.
Nyírfa
@human: Ez a seftelés már önmagában lemondásokat kéne, hogy maga után vonjon. A magyarok meg teszik tovább a dolgukat, mintha mi sem történt volna. Mintha nem rájuk tartozna, hogy mit tesznek a pénzükkel, az országukkal, a gyerekeikkel, a jövőjükkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.