Ezt utasította Kásler.

Kásler Miklós: Tegyék dupla hullazsákba azokat, aki a koronavírusban haltak meg

A koronavírus fertőzésben elhunytat dupla exit zsákba szükséges tenni, a külső zsák felületét fertőtleníteni majd jelöléssel kell ellátni. Ez az osztályos ápoló feladata, amely során az egyszer használatos védőkesztyű, vízlepergető védőköpeny és minimálisan FFP2 maszk használata szükséges

– áll abban a Kásler Miklós által kiadott egyedi utasításban, amelyben az Emmi közleménye szerint csak összefoglalták a legfontosabb tudnivalókat, de eddig nem ismert részletek is kiderültek belőle.

Forrás: 24.hu

Kép: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Na az embertelen miniszterünk túl tesz Balogh Atya embertelen agyszüleményein. A vírust beszélgetés,tüsszentés,zárt közös helyiségben hosszabban eltöltött idő mellett a legkönnyebb elkapni. A halott csomagolása közben aligha kell attól félni,hogy meg fog szólalni,vagy tüsszögni fog. Épp elég egyetlen egy zsákba bele rakni. Ez megint egy felesleges miniszteri rendelet. Úgy látszik valamelyik havernak van egy csomó hullazsákja raktáron,amit jó pénzért el fog majd sózni. Szóló zsákban is védve van az ember,ha használ kesztyűt és maszkot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez már régen is így működött! A fertőzőbeteg dupla csomagolást kapott, valamint a fertőzőtt ágynemű, matrac stb. külön, vastagabb zsákba, feliratozva került ki az osztályról. A mosodába is külön előírás volt a mosásra, fertőtlenítésre. Az elhunyt használt ruhái,egyes tárgyai sem kerültek kiadásra a hozzátartozók részére.
vacsi
@Nessy: Pontosabban: régen így működött! Hogy ma mi van - ki tudja?
advocat
És ez neki jutott eszébe? Hiába a tudás fontossága itt is érvényesül. Ehhez kell az akadémiai doktori cím?
Lepényleső
Jó ötlet,- ha szimplán sem elég amit a kormány vett?
terlasz
Ez a Kásler Kósa Lalával vetekszik az értelem terén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.