Joe Biden demokrata párti amerikai elnökjelöltnek először meg kellene válaszolnia az ukrajnai korrupciógyanús ügyeiben felmerülő kérdéseket, mielőtt újra Magyarországgal kezdene foglalkozni - mondta szombaton a közösségi oldalán megjelent felvételen. Szijjártó Péter felidézte, Barack Obama elnöksége alatt Joe Biden alelnökként nyolc évig sokat foglalkozott közép-európai kérdésekkel, most pedig a demokraták elnökjelöltje a néhány hét múlva sorra kerülő amerikai választáson. Hangsúlyozta, a demokraták hivatali ideje alatt a közép-európai országok kioktatása, folyamatos támadása zajlott amerikai részről. "Mi magyarok a saját bőrünkön éreztük mindezt" - fogalmazott a tárcavezető, majd példaként említette a magyar alaptörvény elfogadását kísérő támadásokat, valamint azt is, hogy az "amerikai nagykövetség vezetői milyen önfeledt örömmel vettek részt azokon a budapesti tüntetéseken, amelyeket az ellenzék a kormánnyal szemben rendezett".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Saját udvarunkon kellene söpörni Pubi. Itt aztán lenne mit beszélni a korrupcióról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Saját udvarunkon kellene söpörni Pubi. Itt aztán lenne mit beszélni a korrupcióról.
tudode
Pont majd egy lejárt lemezű frakcióvezető fogja meghatározni bármelyik politikusnak, hogy mit tegyen, aki ugyanúgy nem tudja viselni a bársonyhokedlival járó tisztséget, mint a gazdiKÁJA:
.
hatályos: 2020. január 1-től


A Magyar Kormánytisztviselői Kar

Hivatásetikai Kódexe
.
mkk.org.hu/hivatasetika
.
Mi, a Magyar Kormánytisztviselői Kar Országos Közgyűlésének tagjai, minden kormánytisztviselőre (a továbbiakban: kormánytisztviselő) – tisztségének jellegéből és társadalmi szerepéből eredően – kötelező etikai követelmények kinyilvánítása és rendszerezett írásba fektetése céljából, tekintettel arra, hogy a közigazgatással szembeni közbizalom megőrzése és erősítése, a közigazgatás jó rendje, valamint eredményes és hatékony működése érdekében szükségesnek tartjuk, hogy az etikai vétségek elkövetése etikai büntetést vonjon maga után, lelkiismeretünk és legjobb meggyőződésünk szerint, valamint megválasztásunk és törvényes felhatalmazásunk – a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 77. § (3) bekezdés b) pontja és a Magyar Kormánytisztviselői Kar Alapszabályának II.2. c) és IV.4. c), pontjai – alapján magunkra és a Magyar Kormánytisztviselői Kar valamennyi tagjára kiterjedő hatállyal elfogadjuk az alábbi Hivatásetikai Kódexet.
-----------------------------------
.
Úrnak születni kell!
Gauntlet
szíjjártó, ne avatkozz bele, ülj vissza a kakadúk botjára !
Qqberci
Akkor először beszéljünk a helikopterről meg a jachtról!...
Madácsi Pali
Nektek honnan volt ötezer egy szavazatért b*zdmeg?
advocat
És ha megválasztják? Diplomáciában egy kicsit is jártas ilyen nem mond. Persze ezek nem az ő szavai. Tán' a főnöke mondta. Ha Binden lesz a főnök, majd akad helyette más, okos fiú. Ennyi esze nincs, mert a Soros diploma ellenére semmit nem tanult a diplomáciáról Sem.
Nessy
Drága külügyérünk! Biden nem az itthoni ellenzék tagja, akit le lehet ugatni, kikapcsolni a mikrofonját, valótlant állítani róla a választás előtt, aztán majd 3 év múlva a bíróság megállapítja, hogy valótlant állítottak róla. Más szemében a szálkát, magáéban a gerendát???
Eladott Ország
@Madácsi Pali: tegnap, 17:19 ♦ Elvesztette közpénzjellegét... te sunyi felcsúti mini Putyin
www.youtube.com/watch?v=-uQ22jG1YxM&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.