A járvány hírei között elsikkad, és az emberek többsége nem is érti a jelentőségét annak, ami az elmúlt hetekben történt ebben az országban. Pedig nagyobb hatása lesz az életünkre, mint a járványnak. A legfelsőbb bíróság (ma kúria) élére egy olyan embert választ majd a Parlament, aki nem pártatlan,…

(Forrás: gorbiczt.blog.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis kinek a bírója

Mondjuk Trump sem piskóta, de Orbán ebben lekisöcsizheti

Jövő év elején várhatóan Varga Zs. András jelenlegi alkotmánybíró váltja Darák Pétert a Kúria elnöki székében. A főbírójelölt kapott hideget-meleget az ellenzéktől, és az Országos Bírói Tanács sem támogatta a megválasztását. Eközben az Országgyűlés igazságügyi bizottsága 9-2 arányban alkalmasnak találta a tisztségre, és Orbán Balázs államtitkár korának egyik legtehetségesebb jogászának nevezte. A Kúria elnökéről hétfőn dönt az Országgyűlés.
Mindeközben az óceán túlsó partján áll a bál, mert „Donald Trump amerikai elnök Amy Coney Barrett bírót jelölte a Legfelsőbb Bíróság megüresedett helyére. Ha megválasztják, éles elmozdulás állhat be az eddiginél is konzervatívabb bíráskodás felé. Amy Coney Barrett, ha szenátusi megerősítést nyer, a nemrég elhunyt liberális beállítottságú Ruth Bader Ginsburg helyét foglalja el.”!
Csak szólok a hasonlóság az erőszakossággal véget is ért, lévén az amcsi elnöknek eszébe sem jutna, hogy egy a feltételeket szakmailag nem teljesító jelöléssel álljon elő!!! =))
sgl
Nekem az teCC, 13:1 arányban leszavazták a sajátjai is, de a bélférgej erőből mégis kinevezik. És náluk a konzultáció és az emberek véleménye az első.
Hát nem röhej ahogy a legnyíltabban saját magukat leköpik és bebizonyítják: HAZUDNAK!
IS! MERT LOPNAK IS!
nEM KICSIT, sokat!
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok