Az Európai Bizottság által közzétett uniós értékelésben csúnyán leszerepeltek a saját kormányzását klímabajnoknak tartó Orbán Viktor éghajlatvédelmi céljai. Az egységes elvek szerinti listán a – megosztott – utolsó helyre kerültünk... ... Bár a magyar kormány váltig büszkélkedik klímavédelmi erőfeszítéseivel – Orbán Viktor egyenesen klímabajnoknak nevezte Magyarországot –, a többi tagállammal, egységes elvek alapján összevetve nekünk még a – megosztott – utolsó helyről sem sikerült elmozdulnunk.

(Forrás: nepszava.hu, sgl által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
"Bár a magyar kormány váltig büszkélkedik klímavédelmi erőfeszítéseivel – Orbán Viktor egyenesen klímabajnoknak nevezte Magyarországot –, a többi tagállammal, egységes elvek alapján összevetve nekünk még a – megosztott – utolsó helyről sem sikerült elmozdulnunk."
...
A fidesz mocsoskmédia minden ágazatban minden témában ezt követi.
Harsogja a sikert, mikozben a lagaljára kerültünk.
Nem az ellenzék feladata lenne ezt folyamatosan leleplezni, visszagyűrni, bebizonyítani egy hazug, tolvaj csürhe uralkodik MO népén hatalmas károkat okozva a gazdaságban, tudományban, szinte minden ágazatban!
Gyermekeinknek ezt a jövőt akarjuk, hogy ez a esküszegő hazaáruló csürhe szétverje az országot és trágyadombot csináljon belőle??
Ők gazdagodnak a nép szegényedik.
Maradék ellenzéki médiában mit hallunk zömmel: ostoba ideologizálást, szsramasszírozást, léggömb hámozási tanácsokat.
Ki a hülye??
Ludas Matyi
@sgl: ebben nem csak a kormany hunyo. Igen sok nemet szandekozott Solarparkokat letesiteni Magyarorszagon, de az EON ott vazza at öket ahol tudja. Es most jön. A jövöben nem investalhat senki Solarparkokra kizarolag csak az EON. Ez annyit jelent, hogy ö fogja az aram szamlatokat is annyival megemelni amennyibe kerültek a Parkok investitioi! A kör bezarult.
sgl
@Ludas Matyi: Az E.ON mit tehet MO-n amit akar, vagy amit a kormány-törvények engednek??
Ha gazemberkednek az is a kormány sara, mert hagyja.
Ludas Matyi
@sgl: itt egy kis boritek, ott egy nagyobb boritek es mindenki szemet huny. Miert van meg a Tesco, akik a legszarabb arukkal etetik a Magyar nepet, az orszagban? Ez ugy müködik ahogy nalunk Nemetorszagban. Megkerdezi a kormany hogy EON elvtars mennyit kalkulalt az aram arakra, hogy maguknak es nekünk is megerje. Az EON elvtars közli , hogy X Forint amiböl 10 % az önöke elvtarsak. Ezutan a kormany leadja, nyilvanossagra hozza az arakat az EON fele vissza, hogy ök azok akik meghataroztak ezt az arat. A hülye polgar meg mindent megeszik.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.