Elcsábította, és az erdőbe vitte.

Undorító pedofília: Két éven keresztül folyamatosan megerőszakolt egy kislányt a győr-moson-soproni férfi – VIDEÓ

A kislány még csak 11 éves volt, amikor a férfi megismerte. Rávette, hogy tartsák titokban a kapcsolatot, nehogy lebukjanak. A férfit most letartóztatta a bíróság.

A 35 éves férfi két éven át folytatott titkos szexuális kapcsolatot a kislánnyal. Az akkor 11 éves a lányt, az akkor 33 éves férfi egyre inkább a bűvkörébe vonta, és egyre erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, és az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult.

Forrás: Origo

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@Shikari: És mikor ti fideszesek csináljátok ugyenezt (pl Kaletea) akkor mi a helyzet. Mondjuk nektek szabad mert max. felfüggesztettet kaptok érte.
A gyenge agyaddal egyébbként felfoghatnád, hogy a pedofilia nem politikai hovatartozás kérdése. Bár ki is követi el szigorúan kellen büntetni. És nem eltusolni ahogy ti csináljátok az elvtársaiddal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@Shikari: Tudsz egy konkrét példát mondani amikor liberális kormány pedofilt mentegetett??? Mert arra van példa,hogy a fidesz ezt megtette!
czicc
@creativehun: Vérfideszest nem tudsz érvekkel meggyőzni. Csak krumplival.
creativehun
@Shikari: Ugye tudod,hogy ez nem válasz arra amit kérdeztem!? Ez kérlek olyan politikusi mellébeszélés! Én liberálisnak vallom magam ...ez azonban nem befolyásolja azt ,hogy az összes ilyen mocsodékot a farkánál fogva fellógatnám...sőt abban sem befolyásol ,hogy támogassam a halálbüntetés visszaállítását! Ez nem liberalizmus kérdése...
Yeromos
@Shikari: Itt egyetlen párt állt ideáig a pedofil tagja oldalára, az a FIDESZ ti próbáltátok titikba haza hozatni és titikba tartani az egészet és olyan arcatlanul kis büntetést kapott ami felháborító. KALETA ügy. De ha megvizsgálod a társadalmi csoportokat a legtöbb pedofil ügy az egyház berkein belül fordul elő őket is ti támogatjátok és segítetek eltusolni az ügyeket mivel nem kerülnek polgári bíroságra.
A liberális drogozásról, pl Borkai ügy , ibizai fotók, dajcs tomi fotók ök valyon akkor most liberálisk?
Csizmás Kond
Az elcsábítás bűn de nem erőszak...pedig egy újságcikk megírójának illene ismerni e a nyelvet amelyiken firkál.
Yeromos
@Shikari: És a rengeteg katolikus pap. De ez sem a vallási hovatartozástól függ. Ha nem a cöllibátus termeli ki az abberáltakat, vallástól függetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.