Még nem találták ki, hogy milyen -vagy csak nem publikus- következményekre gondol az, aki a valódi főnök, a zsarolás tényét azért "miheztartás végett" kinyilvánította. „A Színház- és Filmművészeti Egyetemen a korábban kiadott rektorhelyettesi és kancellári rendelkezések továbbra is érvényben vannak...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Bla-bla-bla ... Ne fenyegetőzzetek, agyatlan barmok, mert úgy jártok, mit 1968-ban Prágában a
veletek hasonlóan gondolkodó " elvtársak "...A diákok nagyon erős ellenfelek !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Bla-bla-bla ... Ne fenyegetőzzetek, agyatlan barmok, mert úgy jártok, mit 1968-ban Prágában a
veletek hasonlóan gondolkodó " elvtársak "...A diákok nagyon erős ellenfelek !!
Nessy
@RonaGyuri: Ez már félholt, és finom voltam.
RonaGyuri
@Nessy: igazad van, de én hic & nunc az ádáz EU ellenes hisztéria "okára" céloztam! =))
Nessy
@RonaGyuri: Tudom! :-))) Csak nem tudtam megállni, hogy ne minősítsem lejjebb. :-)) Majd Veres püspök feladja az utolsó kenetet!
legott
Szerintem is. Ezután mindig ott leszek, ha tehetem - és támogatom a fiatalságot, a jövőt, a szabadságot!
És mi lesz ott, amikor én ott vagyok - dramaturgilag?
MINDEN !!!
Eladott Ország
Az álhírekben és hazugságokban utazó propaganda apparátus Horváth Józsefet, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértőjét, a katonai titkosszolgálatok korábbi főigazgató-helyettesét, egyben tábornokot rántotta elő, hogy megszakértse a harci helyzetet a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyében. Remélhetőleg a következő szakértő-versenyző már a Nógrádi-Spöttle-Földi-Bakondi alufóliasisakkal kikövezett tengelyről érkezik, hiszen egy patinás felsőoktatási intézmény karhatalmi megszállásához modellváltásához ki másnak kellene érdemben hozzászólnia, mint ezeknek az Orbán migránsozó univerzumát a vállaikon hordozó figuráknak. Az, hogy már egy egyenruhás tábornok szakértelmével alátámasztva riogatnak a hibrid polgárháborúval és a baromira demokratikus kormány megdöntési kísérletével, kétségtelenül új szint a színművészeti eltaposásának folyamatában.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_977,h_550/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/09/horvath.jpg
A sugárzó értelem: Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője, a katonai titkosszolgálatok korábbi főigazgató-helyettese, tábornok
RonaGyuri
@Nessy: felhasználva a segítségedet köszönettel ezt írtam:
Věra Jourová nem volt elég pontos

A megsértett matyar-„demokraták” meghosszabbították Bicskéig

A közelmúltban ártunk és qurmányunk potentátjai csúcsra járatták pofátlan arroganciájukat, s hozták a büdös műveletlen parasz-suttyó voltukat. Még tőlük is elképesztően ordenáré stílusban mocskolódtak.
Az ok az EB alelnökasszonya szóvicce: az illiberális demokrácia helyett beteg demokrácia!
Az ádáz mocskolódás mellett még rá is tettek egy lapáttal - ahogy írtam meghosszabbították Bicskéig – újabb és újabb akciókkal okadatolták az alelnökasszony véleményének helyességét.
Sőt azt kell mondjam, hogy ez már félholt, már az utolsókat rúgja! A számos példa közül a derék Szarka-ezredes tobzódását kell említsem.
S a helyzet már annyira rossz, hogy a minap Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia újraválasztott elnöke a Magyar Hírlapnak adott interjújában fel is adta az utolsó kenetet! =))
legott
Éppen saját magát köpi szemen Orbán Viktor, és nem szégyelli magát ezért.
Ez szégyen és gyalázat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.