Nem mennek el a hallgatók.

Üzent az SzFE vezetősége: Következmények lesznek, ha maradnak a diákok

Vasárnap közleményt adott a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése. A szövegben felidézik, hogy érvényben vannak a korábbi rektorhelyettesi és kancellári rendelkezések; azaz elkezdődött az őszi szünet az egyetemen, a szünet utáni első munkanap október 27-én lesz.

Aki az őszi szünet alatt külön kancellári engedély nélkül az SZFE létesítményeiben tartózkodik, azt saját felelősségére teszi, vállalva annak minden következményét

– olvasható Szinhaz.online-on.

Forrás: Telex/Színház Online

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mármint az éesz a következmény, hogy egy világ nézi, hogy a bunkó parasztok, hogyan kezeltetnek smasszerekkel alkotmányellenesen egyetemi autonómiát..., hogy propagandát csináljának a művészvilágból is? Ez lesz a következménye te szar-ka?:) Szerintem a diákok is tudják majd, hogy milyen rendőr-diák jelenetek fognak jól mutatni a világsajtóban...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Mármint az éesz a következmény, hogy egy világ nézi, hogy a bunkó parasztok, hogyan kezeltetnek smasszerekkel alkotmányellenesen egyetemi autonómiát..., hogy propagandát csináljának a művészvilágból is? Ez lesz a következménye te szar-ka?:) Szerintem a diákok is tudják majd, hogy milyen rendőr-diák jelenetek fognak jól mutatni a világsajtóban...:)
Qqberci
Kibújt a báránybőrből a bokorugró baka...
Shikari
A kis buzik mártírok akarnak lenni, de csak bűnözők lesznek. Félévet eredménytelennek nyilvánítani majd eljárás alá vonni őket! :-))))))))))
Legyen bünti, eltiltás és megalázó nyilvánosság! Le kell leplezni a liberálpatkányokat akik uszítanak! Magyarország a magyaroké és nem a tiétek! :-)))))))))
sgl
Szar-ka bizonyítod folyamatosan, te csak szar vagy a büdösebbik fajtából!
fosl!
Nessy
@Shikari: Úgy bizony! Magyarország minden itt élő magyaré, nem csak a kb. 2 millió fidesz szavazóé, a milliárdokért megvásárolt levelezőtagozatosoké, meg a voks turístáké.
pécsi
Valószínüleg elveszik az első félév, ha nem állnak le a fiatalok. Utánna nem lesz második sem, azaz egy évet vesztenek, akik el sem kezdték a tanulmányaikat. A végzősök nem kapnak diplomát! Kinek jó ez? A pénzt az állam adja, olyan, hogy autonómia az 1945 óta nem létezik!! Akkor ugyanis az egyetemeknek volt TULAJDONA ./Föld, bányák, erdők stb/. Ma ez nem létezik.
justhpeter
Szarka ezredes nem tanul semmiből. 1975-ben a gépesített lövészeket nyulaknak hívták a magyar néphadseregben. Akkor az ezredes 4 éves volt. Azóta megállt a fejlődésben és az életútja láttán nyúl is maradt. Sajnos a gyáva fajtából. Hiába járt sok iskolába és tanult történelmet, a tudata nem fogta át teljes terjedelmében, hogy a parancsra hivatkozni már Nürnbergben sem lehetett. De még azt az egyszerű falusi mondásokat sem tudja befogadni, hogy ki minél jobban provokál, annál jobban elverik. Most bízik a megbízóikban, de a baj esetén ők állnak majd el elsőre mögüle és az ezredes hanyatt esik. Csúnya és egyben nevetséges vége egy karriernek.
kissé felnőttem
@justhpeter: Hát igen, én biztam,hogy nem sározza be ezzeL magát.De lehet hogy vak vagy elvakitották. valamiért a Tiemannon téri eseményekre gondoltam ott is a vakság dolgozott.Na meg mohóság.
gina
Tehetsz egy szivességet te Szar...kaka
legott
Katona, ha úgy alakul letépem a karod és azzal verlek agyon.
Te, katona?
Én vagyok katona, és darabokra téplek simán.

Ezzel feküdj és ezzel ébredj.
legott
Igen, lesznek következmények.
Mostantól mindig néz a hátad mögé.
Gazella
@pécsi: állam?? Myen állam adja a pénzt?? Ezrk a diakok fizetnek fél évente nem kis pénzt... a tanulmányaikra.
Gazella
Hajrá fiatalok! Ti nem vagytok beszariak!! Kitartotok!! Ezt a szarka marhát kell jól seggbe lőni.! Mit katonáskodik nektek? Hajrá!!
tudode
Nem csoda, hogy ezek a fiatalok nem bíznak az un. fenntartóban, mert ősidők óta foglalkoztatja őkelmét a felsőoktatás, "mert ha tandíj lett volna nem rontaná a levegőt szinte minden szinten:
.
Hallgassuk ahogy össze, vissza ketyeg:
.
----Orbán Viktor a TANDÍJRÓL
www.youtube.com/watch?v=bGjX-ihnA4E&t=71s
"""Miniszterelnök úr mintha kissé szenilis, sőt, skizofrén volna."""
.-------------------------------------
.
--- Orbán Viktor a tandíjról
www.youtube.com/watch?v=T-Yhi8SEWjU&t=334s
--------------------------------------------------
.-.
--- Orbán Viktor a felsőoktatásról
www.youtube.com/watch?v=whXNkpuOidA
----------------------------------------------
.
Annyira ízmoz a kiművelt emberfőkértr, hogy eljutott oda, hogy a félelemkeltést is előkapta a hokizsebőbül!
advocat
Szóljon már valaki ennek a balfasz bokorugrónak, hogy ez egyetem! Itt nincs, értettem! És még ráadásul művészeti is. Ehhez nem kevés ész is kellene, nemcsak seggnyalás.
Jozefina
Gondolom orbán jóváhagyásával már készenlétben áll minden, ami a harcot illeti. Most az egyetemisták ellen van a harc. Nagyon kemény fába vágta a fejszét orbán. Nagyon, de nagyon rossz vége lehet!!! Nem kellene ezt a katonásdit játszani mi denütt.
solidedge
Ez bizony osztályharc. Paraszt, értelmiségi harc.
Szeparepa2
@solidedge: Tiszteld jobban a parasztot bassza meg! A paraszt, BECSÜLETES HOZZÁÉRTŐ DOLGOZÓ EMBER; egy félisten ezekhez a maffiózó tróger anyabaszó putris náci rablógyilkos hazug hazaáruló patkány söpredékhez képest... ez nem paraszt-értelmiség, hanem tróger szarházi söpredék és értlemiség harc baszki...
Nessy
@Szeparepa2: Akkor fogalmazzunk úgy: Szervilis, bigott talpnyalók harca az értelmiség, és az értelem ellen!
karma1
Na, pont ennyire telik az ex katonanak: ha a parancsot nem teljesitik, marad a fenyegetes... Tan nem merte fol ez a darab szar(ka), hogy itt nem feleskudott katonakat kell ugraltatnia, hanem teljesen civil fiatalokat, gerinces idosebb oktatokat, muveszeket, akiknel nem lehet katonai modon elintezni a problemakat. Hat azert, mert a foni ker meg ra, nem kell am minden szart elfogadni!
verőce21
Ha 2006-ban a tévészékházba való betörés és félórányi ott tartózkodás nagyjából két év (felfüggesztett) börtönbüntetést ért, akkor az egy-másfélhónapos egyetemfoglalás több épületben (plusz rezsi), vajon mennyit érhet...?
Csak szépen föl kell szorozni a számokat, hajrá! Az egy hónap alatt eldorbézolt vizet, villanyt, wifi-t pedig behajtani a sok kis sértődött Mephistón.
volvós
SZFE " vezetősége " ( seggnyaló buzik ) Ott fogtok sírni, ahol senki se lát ...
Mert az egyetemisták nagyon komoly " ellenfelek, és van nagyon sok kötélfonó
ismerősük...Bizony ám, patkány elvtársak !!!
fideszes gyökér
@verőce21: ráadásul a geci 56-os magyarok is mekkora szarok voltak!
karma1
@fideszes gyökér: Hagyd, nem fogja fol, hogy az egyetemistak a sajat egyetemukon vannak (ott a szarka a felulrol kinevezett betolakodo), mig 2006-ban a TV szekhazba fradista fociultrakkal toretett be kubatov. Ahol semmi keresnivalojuk nem volt, raadasul arrol a masik paranyi tenyrol is megfeledkezik, hogy akkor a fel varos egett, - a tv szekhazat, autokat (koztuk Balo Gyorgyet is ) a felhergelt tetvek csinaltak, mert tudtak, hogy orban ezt varja el toluk. A rendorok meg nem akartak oket megfekezni, mert nem volt ra parancsuk. Az SZFE hallgatoi es oktatoi meg egy legyet sem csaptak agyon, - (pedig a szarka is meg a vidnyanszky is megerdemelne), - nem hogy maskepp is randaliroztak volna...
Shikari
Be kell zárni az intézményt mert lehetetkenné tették az oktatást. Másik épületben folytatni. Aki bejàr tanulni lesz féléve a többit kirugni. Innentől fogva nem egyetemisták csak Aurorás romkocsmás degeneráltak! :-)))))))))
Hajrá SZFE, oldjátok meg a csürhe eltávolítását és a tanítás megkezdését!
balos
@verőce21:56ban te is lötted a tüntikézőket ezerrel!Leragadtál a csendőr tempónál csicska!Azért,mert a szart "porcelánon" kapod nem kéne másra is ráerőltetni,mégha nemzethy seggből való is!
sgl
nAMÁRMOST AZ SZFE "vezetése" mint ismert törvénytelenül lett KIJELÖLVE, semmi választás, SzFE-t kihagyták.
Azonfelül nem is hatóság, hiába jáCCanak hatóságosdit, kétszeresen semmis amit hablatyolnak.
sgl
@sgl: ja és az "öszi szünet" kijelölése pluszként azért is törvénytelen, mert adhoc, azonnali időpontra van kitüzve ami eltér minden hagyománytól megszokott dátumtól, a lólág helyett a lóphausz lóg ki és a végén Szar-ka szopja.
Aki Én
@verőce IQ -21: Ha ezért a beteg pársorosért maradtál fent hajnalig, akkor közlöm, hogy kár volt.
Először is az egyetem nem különlegesen védett objektum, másodszor nem verik szét, nem rabolják szét a különösen védett objektumot, harmadszor nem rendőrök tucatjain verekedték át magukat, hogy törvénytelenül elfoglaljanak egy különösen védett stratégiai objektumot, negyedszer még nem lángol a város, nem járnak tankok, nem él rettegésben miattuk több százezer ember.
Szóval megint csak arról kaptunk képet, mennyire ostoba vagy, mennyire nem tudod helyén kezelni a dolgokat, mennyire működik a buta kettős mércéd.
Na, meg aztán te meg az egyetem...
Shikari
@Nessy: Most komolyan! Mi köze van a választási adatoknak a fennálló állapotokmegítéléséhez? Van törvényesen, nagy többséggel megválasztott kormányunk és akinek ez nem tetszik, elmehet!

Mit nem lehet azon megérteni, hogy a többség a kormányt támogatja?
Shikari
@Eladott Ország: A Bartus féle patkány sajtóval ne gyere már elő! Az egy darab szar, Kertész komájával együtt!
Nessy
@Shikari: Fárasztó vagy a "döntö (49 % = 2/3) többség" című előadással!
sgl
Na akkor:
"Érthetetlen, miért nem sérti a magyarok önérzetét ez az ember, aki odamegy az Európai Parlamentbe, és az egész országra szégyent hoz a hazudozásával. Mindezt a magyarok nevében, az ő személyes felelősségét a magyar népre hárítja. Mert ez az ügy nem rólunk, magyarokról, hanem egyedül Orbánról szól. A fejére olvasott bűnöket ő követte el, nem a magyarok. A magyaroknak pedig megtiltotta, hogy szabadon válasszanak rajta kívül mást.
...
Szégyen ez az ember a gázszerelő strómanjával, a saját lábán álló, milliárdos lányával (aki még életében nem dolgozott), a szaros pelenkás kultúrájával, kőbányász apjával, a fatolvaj vejével, a halálra terrorizált, megszeppent, infantilizált slepjjével, a mögötte ülő idiótákkal, a NER nevű illiberális szörnyállamával, ahogy ott áll a civilizált Európa előtt.

Ez az ember álomvilágban él, vagy ha elhiszi, amiket beszél, akkor sürgős orvosi segítségre van szüksége, mert meghibbant.
...
Azt meri állítani, ő nem vetemedne olyanra, hogy aki nem ért vele egyet, azt elhallgattasa. Első dolga volt, mint minden fasisztának, a sajtószabadság felszámolása, elfoglalta a közmédiát. Megszüntette a Népszabadságot és elfoglalta a teljes vidéki sajtót. A közmédia göbbels-i propagandát folytat, nem informál, nem tájékoztat.
nepszava.us/bartus-laszlo-szegyen-ez-az-ember/
Shikari
@Nessy: Nézz szét a Parlamentben és olvasd el a törvényt matekozás helyett!
Az ellenség mindig ezzel a demagógiával jön, ami a tehetetlenségük legbiztosabb jele! :-)))))))))))))))
Nessy
@Shikari: A saját magukra szabott választási törvényt? Ismerjük!
Eddig nem tudtam, hogy a "több, kevesebb, ugyanannyi" matekfogalmak ismerete demagógia! Kösz a felvilágosítást!
sgl
@Nessy: te most egy galambbal sakkozol!
Shikari
@Nessy: Parlamenti demokrácia van és parlamentáris törvényalkotás. A többség határozza meg a törvényeket, mint mindenhol a demokratikus világban!
Aki több szavazatot szerzett, az van többségben és az hoz törvényt. Ha nem tetszik, szerezzetek választókat, csak az a kínos hogy nem kelletek senkinek! :-))))))))))))))))))))
Nessy
@sgl: Igazad van! Tényleg felesleges időpocsékolás! :-))))))
Shikari
@Nessy: Látom, hogy a libsi agymosás eredményes volt és még a tényeket sem vagy képes elismerni! :-)))))))))))))))))))))) Fuss, Forest, fuss! :-))))))))))))))))))))
Aki Én
@Shikari: Az a baj, hogy még magatokat is becsapjátok.
A fidesznek nincs, és sosem volt valódi többségi támogatottsága. Ha az lenne, nem lenne rátok szüksége.
Shikari
@Aki Én: Kérlek, ne fussuk már körbe ismét ezeket a demagóg köröket, amire hivatkozol!
A Fidesz a többség választotta és jelenleg sincs az összes ellenzéki performansznak annyi támogatója, mint a Fidesznek!
Ez tény és kár vele vitatkoznod! Ha nem tudod elfogadni, fordulj szakemberhez!
sgl
@Aki Én: A maximális szavazói szám kb 2,8 millió volt, ami a tényleges választók arányában sem volt 50%,
Aztán elkezdett a pálya lejteni.
Ezért szégyen az ellenzékre, hogy képtelenek voltak a kissebbséget valódi kissebbséggé varázsolni.
Szeparepa2
Biztos hogy lesznek következmények, csak éppen pont fordítve ahogy beteg csicska elmédben képzelget te hazáruló náci csaikcsa patkány... NEKED LESZNEK SÚLYOS, IGENCSAK FÁJDALMAS KÖVETKEZMÉNYEK NEMZET SZÉGYENE SZARKAGECI A KURVA ANYÁD...
Aki Én
@Shikari: Én is ezt mondom, ne futkározz feleslegesen. Nem értem miért hozod fel újra meg újra. Ja, de, tudom. Ezzel akarod vigasztalni magad.
A fidesznek sosem volt többsége. Olyan viszont volt, hogy több szavazattal bukta a kormányzást, mint amennyivel később kétharmada lett. A kezdetek óta folyamatosan apadnak, amit az egyre több és egyre nyilvánvalóbb csalásokkal kompenzálnak. Ezt te is tudom, én is tudom, de legjobban ők tudják.
Csak egy, a legutóbbi példa:

www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0
Shikari
@Aki Én: Egy logikai kört vázolok fel neked, amit te nem mersz elfogadni, mert akkor ezek a hiénák kimarnak maguk közül! :-)
A többséggel választott Parlament hozza a törvényeket. Nem érdekel engem, hogy ez nem tetszik nektek, de ez tény!
A többség= Fidesz! Már a negyedik ciklus óta! Nem is hagyjuk, hogy egy törpe minoiritás ismét magyarellenesen kormányozzon!
Ti, mint a minoritás tagjai kénytelenek lesztek ezt elfogadni és nem engedünk teret nektek, hogy tovább bomlasszatok! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Aki Én
@Shikari: ...én már annak is örülök, hogy te, mint NAGYMAGYAR megtanultad végre helyesen leírni a minoritás IDEGEN szót.
Én is felvázolnék neked egy logikai kört a többpárti, demokratikus, parlamentáris törvényhozásról, de úgysem értenéd, mert egy buta, aljas, egysíkú, idegen, korrupció párti hazaáruló vagy.
Te azon kevesek közé tartozol, akik élvezik ha szopatják őket, mert oly sötét vagy, hogy észre sem veszed.
Ahogy azt sem, hogy heti hét napon, napi 12 órában olyan helyen töltöd az idődet, ahol mindenki kinevet pofádba okádik.
De nincs más lehetőséged, tehát teszed a dolgod.
Shikari
@Aki Én: Azt hiszen, nem szarlak le benneteket? Érezzétek csak, hogy az online térben nem vagytok egyeduralkodók!

Itt alázlak szét benneteket magyargyűlölők és látom, nagyon a bögyötökben van az aki ellentmond a beteg nézeteiteknek!

A liberális csak egy patkány, akit a normális emberek leköpnek és a helyükre rugdossák! :-)))))))))
Aki Én
@Shikari: ...igen, látom, az online térben nagy a pofád. De hülye vagy itt is, pedig magadra hazudhatnál bármit.
Shikari
@Aki Én: A hülye hazugságaitok önmagukért beszélnek! :-))))))))))))
Láthatják a magyarok, milyen szarok akarják a politikai teret kisajátítani! Mint ti például, libsik!
Aki Én
@Shikari: Kicsúszott alólad a talaj, lúzer bolsi.
Shikari
@Aki Én: Ti már több, mint tíz éve bukott széria vagytok, de még mindig itt pofáztok!
Még pofáztok...
csak úgy....
@Shikari: tudod,hogy az idióták tartják lélegeztetö gépen a fideszt,az olyanok mint te!?
szarért-fosér-krumpliér
www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0
Shikari
@csak úgy...: Megjöttél kis hülye? :-)))))))))))))))))))))))))))
Aki Én
@Shikari: ...és ha ennek a rémálomnak vége, beállok a sorba, amelyikben arra várnak, hogy teleszarják a szádat.
Shikari
@Aki Én: :-)))))))) Hamarabb lesztek a pöcében az elvtársaiddal libsi! Ott a helye az ilyen magyarellenes ideológiáknak! Slag lesz a sorsotok, mert a szarral úgy kell bánni! :-))))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: igen megjöttem,te nagyon nagyon hülye! rád már a hülye is kevés..
Shikari
@csak úgy...: Megjöttél kis hülye? :-))))))))))))))))))))))
fideszes gyökér
@Shikari: Erőszakkal nem kapathatod be egy büdös cigányköcsögény faszát a magyarokkal.
Ugyanis a magyarok nem nagyon szeretik.
Illetve ha te olyan magyar vagy, aki mégis szívesen leszop egy pakisztáni migráncs dagadékot,
jobb ha megtartod magadnak.
Shikari
@fideszes gyökér: A magyarok nem szeretik a magadfajta mocskos komcsi- libsiket!
Ha ezt nem tudtad volna, akkor most megvilágítalak! :-)
Lepényleső
Hatalommal való visszaélés,fenyegetés? Aranyos,intelligens és főleg demokratikus viselkedés?
Az ha egy diktátor teszi,- és kész?
ómió
De miért nem zárják már be? Mire várnak? Az Aurórára?
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
fideszes gyökér
@Shikari: mivel a Miniszterelnök Úr magyarjai a buták, elmebetegek és a cigányok, így megértem az ellenszenvedet.
Aki Én
@ómió: Nyomod a bolsi tempót? Akinek nem tetszik a bolsi típusú irányítás, ahol hangot adnak az elégedetlenségüknek, azt azonnal bezárni.
Velünk, vagy ellenünk.
Eladott Ország
@Shikari: október 19., 09:14 ♦ origó, Karácsony a Kennedy gyilkosság elkövetője ! Milyen sok szellemi fogyatékos van abban a kócerájban! Dedósok is ütősebb poénokat találnak ki!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103323629_879802515832990_4410528340504336150_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=uN4LuLX8H7AAX_6kizU&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=bd2afcbf7591531fe4dc45e5b86662a3&oe=5FAC4E26

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. December 1., 14:39
Messi nem játszik a Fradi ellen