Az ITM épülete elé vonulnak.

Mucsi Zoltán, Szabó Győző, és még számtalan sztár fog holnap az SzFE-ért tüntetni – Itt a teljes névsor

Hétfőn reggel az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szemere utcai épületénél az autonóm felsőoktatás mellett fognak kiállni többek között Bánsági Ildikó, Szirtes Ági, Pintér Béla, Pogány Judit, Szabó Győző, Kováts Adél, Alföldi Róbert, Mácsai Pál – a teljesség igénye nélkül. Az esemény részleteit Facebook-on osztotta meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzata.

Az eseményt azért hirdették meg, mert az Innovációs és Technológiai Minisztérium, Színművészetit fenntartó alapítvány alapítói jogainak gyakorlója immáron másfél hónapja nem válaszol a követelésekre.

Ők biztos, hogy ott lesznek az eseményen:

Bánsági Ildikó

Nagy-Kálózy Eszter

Hernádi Judit

Nagy Zoltán

Reisz Gábor

Szirtes Ági

Molnár Áron

Pintér Béla

Básti Juli

Pogány Judit

Rába Roland

Szilágyi Csenge

Polgár Csaba

Halász Judit

Szabó Győző

Bánfalvi Eszter

Kováts Adél

Jordán Adél

Székely Kriszta

Elek Ferenc

Rujder Vivienn

Pelsőczy Réka

Alföldi Róbert

Lázár Kati

Csákányi Eszter

Ónodi Eszter

Kis Hajni

Ötvös András

Ascher Tamás

Pálfi György

Thúróczy Szabolcs

Mácsai Pál

Mucsi Zoltán

Forrás: ATV

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kizárt dolog, hogy ezt a színvonalat Palkovics feléri.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Kell az összetartás és a nyilvános támogatás a színművészetiseknek!!! Nagyon helyes ez a kezdeményezés!!!
legott
@Nyírfa: Én nem unom. Légy szíves. Kérlek.

A gyilkosoknak meg kell bűnhődniük, meg kell lakolniuk, meg kell halniuk, ezt nem unom hangoztatni.
Bocsánat!

Te hülye kurva, mégis mitől mit remélsz?
Csak úgy maguktól megoldódnak a dolgok néhány bejegyzéstől?
Te leírod az igazságot sokszor sokféleképpen és attól megoldódnak a dolgok?

Ami itt folyik az már a kurvaanyázásról szól, az már a fenyegetésről szól, az már háborúról szól, egy jobb világ reményében.

Te elfáradtál a kurvaanyázásba?
Hogy lehet olyan béna gecikkel háborúba menni, mint pl. te?
Van véleményed - de közben száz métert sem tudsz lefutni?
Te milyen harcra vagy képes mi ellen, te beteg kurva?
Szépen beszélsz/írsz, és ettől kinek is kéne gondolni téged?

Az egész ki-bebaszott életedben ülsz egy fotelben és okoskodsz.
Megállapítod tényt, hogy szar az élet?
Jó.
SystemError
Mucsi Zoltán nagyon ritkán politizál direktben. Mondhatnám, hogy inkább soha... Itt az idő gyerekek. Ez nem csak egy szimbólikuis ügy, de valahol mindenki érzi, hogy ha ez átmegy, akkor mindkét oldalon csak az erőszak marad, mint kommunikáció. Aki úgy érzi, hogy tetlegesség nélkül szeretne változtatni kultúr ember módjára az még most megteheti. Utána nincs remény, csak hogy kitépjük ezt a fasszopó gecit a parlamentből...
csipetke
Ezek az emberek a felsorolásban, na ezeknek a lábanyomába se léphet vidnyánszki, vagy a leharcolt katona,és az olajos ember. Azért most el kéne gondolkodniuk,hogy lemondanak,és elhúznak a büdösfrancba. Egy ATV-s riportban az SZFE egyik tanára azt mondta,hogy az egyetem eddig ideológia-mentesen működött,de most vidnyánszki valami ideológiai képzést is belevinne a történetbe.Erre mondta ez a tanár,hogyha valami mást akar vidnyánszki,miért nem csinálja máshol?Mutassa meg,hogy ő a jobb.De mindenki tudja,hogy itt egyszerűen arról van szó,hogy orbánt rohadtul zavarta a hely,ahol szerinte ellenzéki fészek van,nyilván ezt kell szétverni,bármi áron.
Nyírfa
@legott: Én a kommunizmusban hiszek, abban a valódiban, ami után annyira vágyakozol. De abban nincsen erőszak.
Engem kétszer rúgtak ki , mert vállaltam a véleményemet, az elsőnél - még a szocializmusban - visszahívtak, mert az igazgató rákérdezett, hogy a személyzetis miért rúgatott ki egy fiatalasszonyt. Tisztáztuk a nézeteltérést, a munkámat visszakaptam, az ott eltöltött 11 év alatt születtek meg a gyermekeim. A másodiknál szabályos gyászélményem volt, mert imádtam a munkám - családsegítőként dolgoztam -, de ezt kaptam büntetésül, mert szóvá tettem, hogy az adományokat nem nekünk hozzák, hanem a rászorulóknak. A vezetőt később elbocsátották.
A harmadik konfliktusból csak azért nem lett elbocsátás, mert találtam egy olyan megoldást, amibe nem tudtak- nem akartak - belekötni. A rendszerváltás után rögtön beállt a sorba az az intézet, amelyik egész életem legjobb munkahelye volt, egészen '89-ig. A fizetéssel együtt kaptunk egy kérdőívet - a nemzeti konzultáció elődjének is tekinthető, úgyhogy ezt sem a fidesz találta ki - , amely érdeklődött a pártszimpátiánk, a vallásunk, a vagyoni helyzetünk stb. iránt. Nem voltam hajlandó kitölteni. Végül, hetek múlva, amikor a kollégáim már szépen kértek, hogy ne szítsam a tüzet, megválaszoltam a magam módján. A főnöknőm szívta a fogát, azt mondta, hogy ebből botrány lesz, és nem fog megvédeni. Nem lett botrány, szerintem a kutyát nem érdekelte.

A legutolsó tüntetés, amelyen részt vettem, a Bem-téri volt, Hadházy hívott minket, mentem. Előtte minden megmozduláson ott voltam, ha fújt, ha esett, azóta nem. Nem féltem táblával a kezemben késő este hazatérni, bár kaptam megjegyzést egy-egy járművön.
Egy kis töredék egy általad ismeretlen ember életéből, akit lekurvázol, és megtámadsz.

A kommentkapcsolatot lezártam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.