Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján „új őszödi beszédnek" nevezte azt a hangfelvételt, amelyen Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője „lelkesen bevallja", hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával, az Európai Bizottság alelnökével. Ezen Deutsch Tamás szerint az hallható, hogy Donáth Anna célja dezinformációk felhasználásával Magyarország ellen hangolni az EB-t. Kiemelte, hogy Donáth Anna semmit sem ismert el a történtekből, hanem lebukott, mint ahogy korábban Gyurcsány Ferenc kormányfő is. Azonban a mostani hangfelvétel nem csupán Donáth Annáról szól, mivel a magyarországi baloldal összes EP-képviselője ugyanezt teszi: aktívan a hazája ellen dolgozik. Főállásban "áskálódnak", árulkodnak, álhíreket gyártanak. Dobrev Klára a koronavírus-járvány közepette konferenciát szervezett Brüsszelben, amelyen megkérdőjelezte a 2018-as magyarországi parlamenti választások jogszerűségét.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az ámokfutó Fidesz ellen. Nagy különbség.
gina
Te sötét vadbarom, nem Magyarország ellen vannak, hanem olyan beteg, hazug, gerinctelen, csalók ellen mint ti fidesz banda---
Nessy
Tompika, te nagyon hülye! 13 ellenzéki képviselő szervezkedik és szédít több mint hétszáz képviselőt! Egyébként sem Magyarország ellen, hanem az idióta kormányotok ellen, ha már! Nem a középkorban élünk, nem futárok viszik a híreket, hanem a világhálón terjednek percek alatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.