A konfliktust állítólag egy gyereknek adott pofon előzte meg, a tanár súlyosan megsérült a „számonkérés” közben. Telefonnal vették fel, ahogy egy család több tagja szidalmaz, majd bántalmaz egy helyi rajztanárt a Heves megyei Kompolton. A súlyos sérüléssel végződő incidens október 16-án egy buszmegállóban történt, a bódéba beszorított tanárt úgy megütötték, hogy orra is eltörhetett – tudta meg az RTL Klub.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A pedagógusokat inzultálják, ugye?

Miközben a propaganda ezerrel migráncsozik egy moszkvai születésű elmebeteg okán itthon folyik a hajtóvadászat az oktatásra

Miközben ártunk és qurmányunk át- és végig-gondolatlan, valamint direkt nem-törődöm intézkedések tömegével vegzálja a pedagógusokat,
a bölcs és jóságos vezérünk ezerrel like-olja Durü NER-tásnő könyves hisztijét incl. a könyvek megsemmisítését az oktatás és tartalma feletti felháborodást szítva,
rendszeresem érkeznek hírek arról, hogy szülők megrendszabályozzák a nekik nem tetsző pedagógusokat (a legfrissebb: egy család megrendszabályozott egy helyi rajztanárt a Heves megyei Kompolton )
van bár a pofájukon hatalmas fröcsögéseket nyomatni, az egyébként rendszeresen lecsigazabálósozott franciákat félteni! =))

S akkor még nem is szóétam a felsőoktatás megszállása kérdéseiről!
Pálinkás Pál
hogy milyen fajta ,az teljesen egyértelmű...főleg hogy az rtl kihomályosította a videó felét, nem csak az arcokat...persze azért így is látszik hogy cigók!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.