A pénzügyőrök egy Törökországból érkező kamiont ellenőriztek, a sofőr nem tudta igazolni a szállítmány eredetét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
@szegfue: Vagy letakarnák egy jelképpel, pl.: szív, mert szívesen adjuk, ami egyébként is ingyen van! Csak rá kell varrni!
szegfue
@C_3PO: Az a baj, hogy ezeket megsemmisitik... Pénzbe kerülne leszedni a hamis márkajelzéseket, tehát nem "kinlódnak" vele, inkább elégetik.
C_3PO
@szegfue: Igen, sajnos... ebben is 40 évvel ezelőtt járunk. A bürokrácia! A kockát gurítjuk, a gömböt pedig felvesszük és cipeljük!
szegfue
@C_3PO: Nem tudom elhinni, hogy pl. egy szociális foglalkoztatónál, vagy éppen egy közmunkásokra alapozott szervezetnél ne lehessen lehessen biztositani, hogy leszedjék a hamis márkajelzést... munka végeztével tudják: hány db-nak kell lennie és azt égessék el. Az ennivalónál is hasonló a helyzet, amikor "ismeretlen eredetüt" foglalnak le... pár bevizsgálással meg lehetne állapitani: egészségesre nem ártalmas, nem romlott, stb. és akkor ki lehetne osztani. Nem tudom mennyibe kerül egy ilyen "megsemmisités", de gyanitom, nem sokkal kevesebbe, mintha egy kis ráforditással "fogyaszthatóvá" lehetne tenni. Na látod, erre kellene kinevezni egy tárca nélküli minisztert, nem a bicikli utakra és hasonló hülyeségekre!
C_3PO
@szegfue: Vagy letakarnák egy jelképpel, pl.: szív, mert szívesen adjuk, ami egyébként is ingyen van! Csak rá kell varrni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.