Legalábbis David Cornstein szerint.

Ha Donald Trump nyer a választáson, jöhet Orbán Viktorral lecsózni

Donald Trump és Orbán Viktor barátsága azt mutatja, jó pályára kerültek az amerikai–magyar kapcsolatok – mondta a Klubrádiónak David B. Cornstein leköszönő amerikai nagykövet, aki szerint nagy dolog volt, hogy az elnök váratlanul felhívta a lecsózni készülő magyar kormányfőt.

Emlékeztetett rá, Amerikában, ha két vezető beszélgetni akar, akkor a Nemzetbiztonsági Tanácson keresztül a témát előtte egyeztetni kell, de most erre sem volt szükség. David Cornstein biztosra is veszi, ha Trump újrázik, eleget tesz a miniszterelnök meghívásának, vagyis a második ciklusában felbukkan majd Magyarországon.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egyre nehezebb a választás, hogy kettőjük közül melyik a szánalmasabb. Kemény a verseny a leépülésük sebességében. Szoros eredmény várható...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Engem nem zavarna a közös lecsózás. Annál jobban trampli - és 2022-ben orbán - újraválasztása!
SystemError
Buknak a köcsögök amerikában is mindenhol a világban. Anyádba menjél lecsózni!
Gazella
:D :D lecsó és a két nuull %-s heremók :D
Gazella
Ezen a fotón :D a tömjénező dagadék vigyorog mint a tejbe tök a másik meg le vagy szarva tökkelütött van :D
RonaGyuri
be szép pár vagytok !!! =)) és ha beveszitek a Putyint is egy treesome-ba!!! =))
Qqberci
Ha nem nyer, akkor meg Gruevszkivel vacsorázhat...
simmering73
"Orbán Viktor egy fasiszta államot épít, amit az idő azóta igazolt. A balkonról, az erkélyről a “magyar Mussolini”, Orbán Viktor sem képes lemondani. De elsősorban nem ettől hasonlít Mussolinire, bár ez is része ennek. Orbán egyszemélyes, vezérelvű pártot hozott létre a Fideszből, és vezérelvű országgá tette egész Magyarországot. Mindent felszámol, ami a civil és független élet része, mindent állami irányítás és kontroll alá helyez, amelynek ő a vezére. Ez egy fasiszta állam modellje, amely teljes mértékben megfelel a fasizmus lényegének. A vezér a törvények és mindenek felett áll, mindent kontrollál, és mindennek ő szab irányt. Semmi nem lehet szabad, független, autonóm. Az ember sem."
nepszava.us/ha-trump-az-amerikai-mussolini-akkor-orban-a-magyar-mussolini/
verőce21
Márpedig nyerni fog Trump.
És ezt olyan lecsózással fogjuk ünnepelni '22-ben, ahol a hazai ellenzéket aprítjuk a "lecsóba"!
namihami
Egyre nehezebb a választás, hogy kettőjük közül melyik a szánalmasabb. Kemény a verseny a leépülésük sebességében. Szoros eredmény várható...
Nyírfa
@Gazella: 11.45

Ez a kép mindent elárul Orbánról is, Trumpról is. Meg sem kell szólalniuk, mégis feltárul a jellemviláguk.
csak úgy....
@Shikari: ez az egyetlen vágyad,hogy együtt lecsózzon a két lecsó? :)
igénytelen vagy tibim, @verőce21: el együtt...
csak úgy....
@Shikari: neked ennyi a mondanivalód? te hülye vagy mindenhez és ehhez ragaszkodsz is mert, mint említettem curvára szük a látóköröd és agyilag sem vagy komplett! mit tehetek érted tibim? lövesselek le a semjén elvtársal ha megint baromfi vadászatra szottyan a kedve?
csak úgy....
@Shikari: igazad lehet tibim,valóban hülye vagyok ! függö lettem a baromságaidtól ,talán ha okosodnál, azzal segíthetnénk egymáson...,remélem nem kívánok lehetetlent! :)
csak úgy....
@Shikari: látom te butus akarsz maradni,sok sikert és hasznos tapasztnyalatot! :)
obela
Ha meg veszí, akkor Orbán egy a lecsóba. Ez Trumptól függetlenül is bekövetkezik.
pécsi
Trump győzelme nagyon sokat jelentene Magyarországnak.Az a tény, hogy Orbánnal jó kapcsolatot ápol, a jövőnk záloga.Hajrá Trump, Hajrá Magyarország!
lusta
Trampli elmondása szerint, ha veszít, akkor el kell hagynia az országot. Na akkor is jöhet egy lecsóra, csak még azt nem tudom, hogy a Csillagban hogy fognak a látogatásáához állni.
volvós
...azért nem árt előre egyeztetni Putyinnal, hátha zokon veszi, hogy egy asztalnál kell ülnie a felcsúti cigány vajdával...vagy hoz magával légfrissítőt, meg katonai gázálarcot a sertésgondozói illat miatt...
teuton
@pécsi: Pöcsi, te tenyleg ilyen hülye vagy? Trumpnak van meg 2 hete, aztan menekül az adohatosag elöl. Orban követhetne, hasonlo okbol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.