Megint nagyot ment a miniszter.

Légvár, lufi, boszorkányüldözés, álcivilek – Varga Judit így beszél arról, hogy az EU komolyabban venné a jogállamiságot

Varga Judit igazságügyi miniszter szerint az eddigieknél is hiteltelenebbé vált a Magyarország elleni brüsszeli "boszorkányüldözés", a 7-es cikkelyes eljárástól az uniós költségvetési források kifizetésének jogállamisági kritériumokhoz kötéséig.

A miniszter hétfői, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzése szerint Donáth Anna momentumos európai parlamenti képviselő kiszivárgott videója végén azt mondja: ha a jog nyelvén beszélünk a jogállamiságról, akkor a Fidesznek és Varga Juditnak sajnos igaza van.

A felvételből még világosabbá vált, hogy a magyar ellenzék és "a velük szoros kapcsolatot ápoló álcivil szervezetek" azért próbálják folyamatosan összemosni és politikai síkra terelni a jogállamisággal összefüggő kérdéseket, mert ha jogi úton vizsgáljuk azokat, kiderül, hogy álhírekről van szó, és "összedől az ellenzéki narratíva" – írta.

Varga Judit úgy fogalmazott: "ország-világ előtt kidurrant a Momentum és a teljes magyar ellenzék által évek óta fújt jogállamisági lufi".

A miniszter szerint már csak az a kérdés, hogy "a Momentum brüsszeli szövetségeseinek mennyire kínos ez a lebukás, és tudják-e komoly arccal tovább folytatni a hazugságokra épülő légvárépítést".

Forrás: MTI

Kép: Facebook

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon ez a nő valóban hülye, aki pénzt kap vagy pénzt kap és ezért hülyének tetteti magát?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Na! Még a tetves bolsiságod másrahazudási kórja is gyötör? De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már? Bolsevik "OPNI-szökevényként" - miután Böszme gazdád kiebrudaltatott - meg még vizit- és gondozóhiány szindrómáid is vannak - természetesen másrahazudott efftársi előadásban? Jobbulást!
Aki Én
@ómió: ...ma korán keltél hazug bolsi. Előbb volt a nagyvizit a hosszú hétvége miatt? Vagy csak kevésbé vagy másnapos?
Vagy félsz, hogy később már nem tudsz online hazudozni, bolsit védeni, mert a gondozód hétvégére hazaviszi a laptopot?
Szívesen eldumálgatnék veled, de úgysem mondhatok mást, mint hogy elmebeteg vagy. Ezt ismételjem egész nap?
ómió
@Aki Én: Még mindig nem múlt el a tetves bolsiságod másrahazudási rohama, bolsi fajkretén?! És az OPNI-hiány szindrómád is változatlanul gyötör? De legalább - "emelkedett" bolsi elmebajosként - megköszönted már Böszme vezírednek? Vagy ráhazudtad már a "Zorbánra"? Nyavalyásan már az "efftársi innováció" se megy?
Aki Én
@ómió: ...ezt ismételjem egész nap? Hmmmm...
ómió
@Aki Én: Mást nem tanultál a Lenin összesből?
kokopelli
@Aki Én: ...nem tud mást! Az ilyen csikák olcsó-hülyék a "FiTYISz"-nek! Van a "Gy. Soros",és vannak a fidesz
"Félsoros"-ai"! Ők is tudják,hogy "az ismétlés a tudás anyja",de ők csak megmaradnak árváknak ! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.