Nem szeretnék, hogy kárbavesszen az, ami nem fér el náluk.

Szívmelengető gesztus az SzFE egyetemfoglalóitól: A számukra felajánlott adományok egy részét rászoruló gyerekeknek adják

Sokat jelent a támogatásotok, a szolidaritási akciók és a lelkesítő szavak mellett a tárgyi adományozás sem szűnik, negyvenkilencedik napja erősítetek minket töretlenül. Az elmúlt napokban ismét annyi ételadomány halmozódott fel, ami felülmúlja a raktárunk kapacitását – ha most ilyen jellegű támogatással járulsz hozzá az egyetemfoglaláshoz, tudd, hogy az ételek egy részét továbbadományozzuk"

- írják.

Hozzáteszik: nem szeretnék, hogy bármi kárba vesszen, így az Age of Hope gyermekvédelmi alapítvány segítségével rászoruló gyerekekhez és családjaikhoz juttatják el például a pékáru és a melegétel egy részét.

Forrás: ATV

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem! Ne is erőlködjön, mert a végén betojik!:))) Tényleg egyenesen röhejesek a megnyilvánulásai... semmi, de semmi értelem sincs bennük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
Eleve nem értem, miért van szükségük adományra. Nem tudnak élelmet venni maguknak?
TollerBela
Mennyi ostoba tökfej van ebben az országban, Egy főre mennyi jut ? Hajrá SZFE, tényleg nagyszerű a dolog. Bárcsak még többet tudnék segíteni...….magunknak !
ómió
@csak úgy...: Most mid is fáj pontosan? Vagy szerzett agyhiánnyal ezt se vagy képes definiálni?
Aki Én
@Málna: Csodálkoztam volna, ha értenéd. Ezzel fejezik ki az irántuk érzett szimpátiát az emberek. Ezzel (is) jelzik, hogy velük vannak.
Málna
@Aki Én: Azt hittem, azt azzal fejezik ki, hogy velük együtt tüntetnek. Gyerekek százezrei meg éheznek.:-) Tiszta pocsékolás. A diákoknak tisztára megéri húzni az időt, addig sem kell kajára költeni. Meg másra sem nagyon nagyon, mert pénzt is gyűjtenek. Kihozzák a maximumot a dologból.
Aki Én
@Málna: ...látszik ,hogy nem érted, nem akarod érteni, mert egysíkú fideszes vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.