Nem szeretnék, hogy kárbavesszen az, ami nem fér el náluk.

Szívmelengető gesztus az SzFE egyetemfoglalóitól: A számukra felajánlott adományok egy részét rászoruló gyerekeknek adják

Sokat jelent a támogatásotok, a szolidaritási akciók és a lelkesítő szavak mellett a tárgyi adományozás sem szűnik, negyvenkilencedik napja erősítetek minket töretlenül. Az elmúlt napokban ismét annyi ételadomány halmozódott fel, ami felülmúlja a raktárunk kapacitását – ha most ilyen jellegű támogatással járulsz hozzá az egyetemfoglaláshoz, tudd, hogy az ételek egy részét továbbadományozzuk"

- írják.

Hozzáteszik: nem szeretnék, hogy bármi kárba vesszen, így az Age of Hope gyermekvédelmi alapítvány segítségével rászoruló gyerekekhez és családjaikhoz juttatják el például a pékáru és a melegétel egy részét.

Forrás: ATV

Sport - 2020. November 25., 17:49
Meghalt Diego Maradona
Itthon - 2020. November 25., 20:11
Hétvégére megérkezhet a hó

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem! Ne is erőlködjön, mert a végén betojik!:))) Tényleg egyenesen röhejesek a megnyilvánulásai... semmi, de semmi értelem sincs bennük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: Csodálkoztam volna, ha értenéd. Ezzel fejezik ki az irántuk érzett szimpátiát az emberek. Ezzel (is) jelzik, hogy velük vannak.
Málna
@Aki Én: Azt hittem, azt azzal fejezik ki, hogy velük együtt tüntetnek. Gyerekek százezrei meg éheznek.:-) Tiszta pocsékolás. A diákoknak tisztára megéri húzni az időt, addig sem kell kajára költeni. Meg másra sem nagyon nagyon, mert pénzt is gyűjtenek. Kihozzák a maximumot a dologból.
Aki Én
@Málna: ...látszik ,hogy nem érted, nem akarod érteni, mert egysíkú fideszes vagy.
durbincs
@SystemError: Ugye Ballonykabátos Pedofilként csak nem akar mesekönyvet írni az 50IQ-jával ? mint @csak húgy...: ?@teuton: @volvós: @lusta: @Qqberci: @Gazella: @Nyírfa: @namihami: @TollerBela: @szegfue: @RonaGyuri: ?@Aki Én:?
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
durbincs
@Maria24s: Sexista mit-szol maga ehez ? @SystemError: A Ballomyos Pedofiló , Ordenárén elfajzott Mesekönyvet írna ?
@Maria24s: Sexista Társszerzőként ezzel az Komcsi Donátossal ? @Aki Én: meg a gyakorlati tanácsokat osztogatná ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.