Ez még több pénzt jelent az előző évi büdzséhez képest. 117,71 milliárd forintos költségvetéssel számolhat 2021-ben a közmédiát működtető Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) – írta a Telex.hu a Költségvetési Bizottság hétfőn benyújtott javaslatára hivatkozva. A lap azt is írja, hogy idei évre 75 milliárd forintos állami támogatást szavaztak meg tavaly év végén, de többszöri módosítás után jelenleg már 84,77 milliárdnál tart ez az összeg. Vagyis: jövőre több mint 24 milliárd forinttal többel gazdálkodhat az MTVA, mint egy évvel ezelőtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Most miért vagytok úgy oda?

Mindenki megkapja az infláció követés miatti emelést, nem?

Varju László, Elnök hétfőn nyújtotta be „a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2021. évi egységes költségvetéséről” címmel a T/13331. jelű törvényjavaslatot a Költségvetési Bizottság nevében.
Ennek megfelelően: „117,71 milliárd forintos költségvetéssel számolhat 2021-ben a közmédiát működtető Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA)”.
Az idei évre még 75 milliárd forintos állami támogatást szavaztak meg így ez most több mint 50%-os emelés,
de – mint ismert – ez: többszöri módosítás után jelenleg már 84,77 milliárdnál tart (azaz több mint 13%-os követés), ami így is közel 40!!! =))
Hiába no az infláció! Mit vagytok úgy oda? A nuggerek is kapnak követést (0,8 vagy 1,5%-ot), sőt emelést is 3%-ot!! =))
Aki Én
A propagandáért, ami életben tartja ezt a szemétdombot, semmi sem drága.
RonaGyuri
Az összeg is mesés,

de az sem elhanyagolható, hogy miképp is került az asztalra

Mottó, egyben a hét vicce:
„a javaslatot a Költségvetési Bizottság nyújtotta be,
a Parlament még ebben az évben dönt arról,
hogy rábólintanak-e vagy sem.”

Igen a MTVA jövő évi, majdnem 118 milliárd forintos költségvetéséről van szó. A média azon része, ami még nem teljesen megszállt, kellően rácsodálkozok és/vagy elborzad az összeg nagyságán. Persze a hívek lelkendeznek, ennek minden cseppje vérré válik (a pucájukban)!
A hírről beszámoló hvg vicces kérdéssel zárja cikkét felvetvén, hogy a képviselők rá bólintanak-e (többen izgatott fogadásokat kötnek)!!! =))
Nekem erről ugrott be, hogy kik is tették a bólogató Jancsikák asztalára? Egy bizottság! Nem a KE, nem az ME, nem a kormány, nem egy miniszter és nem egy képviselő! Nem, hanem egy bizottság, ráadásul a költségvetési!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.