Ez még több pénzt jelent az előző évi büdzséhez képest. 117,71 milliárd forintos költségvetéssel számolhat 2021-ben a közmédiát működtető Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) – írta a Telex.hu a Költségvetési Bizottság hétfőn benyújtott javaslatára hivatkozva. A lap azt is írja, hogy idei évre 75 milliárd forintos állami támogatást szavaztak meg tavaly év végén, de többszöri módosítás után jelenleg már 84,77 milliárdnál tart ez az összeg. Vagyis: jövőre több mint 24 milliárd forinttal többel gazdálkodhat az MTVA, mint egy évvel ezelőtt.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Most miért vagytok úgy oda?

Mindenki megkapja az infláció követés miatti emelést, nem?

Varju László, Elnök hétfőn nyújtotta be „a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2021. évi egységes költségvetéséről” címmel a T/13331. jelű törvényjavaslatot a Költségvetési Bizottság nevében.
Ennek megfelelően: „117,71 milliárd forintos költségvetéssel számolhat 2021-ben a közmédiát működtető Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA)”.
Az idei évre még 75 milliárd forintos állami támogatást szavaztak meg így ez most több mint 50%-os emelés,
de – mint ismert – ez: többszöri módosítás után jelenleg már 84,77 milliárdnál tart (azaz több mint 13%-os követés), ami így is közel 40!!! =))
Hiába no az infláció! Mit vagytok úgy oda? A nuggerek is kapnak követést (0,8 vagy 1,5%-ot), sőt emelést is 3%-ot!! =))
Aki Én
A propagandáért, ami életben tartja ezt a szemétdombot, semmi sem drága.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
RonaGyuri
Az összeg is mesés,

de az sem elhanyagolható, hogy miképp is került az asztalra

Mottó, egyben a hét vicce:
„a javaslatot a Költségvetési Bizottság nyújtotta be,
a Parlament még ebben az évben dönt arról,
hogy rábólintanak-e vagy sem.”

Igen a MTVA jövő évi, majdnem 118 milliárd forintos költségvetéséről van szó. A média azon része, ami még nem teljesen megszállt, kellően rácsodálkozok és/vagy elborzad az összeg nagyságán. Persze a hívek lelkendeznek, ennek minden cseppje vérré válik (a pucájukban)!
A hírről beszámoló hvg vicces kérdéssel zárja cikkét felvetvén, hogy a képviselők rá bólintanak-e (többen izgatott fogadásokat kötnek)!!! =))
Nekem erről ugrott be, hogy kik is tették a bólogató Jancsikák asztalára? Egy bizottság! Nem a KE, nem az ME, nem a kormány, nem egy miniszter és nem egy képviselő! Nem, hanem egy bizottság, ráadásul a költségvetési!!! =))
sgl
És ha beleszámítjuk az összes fidesz agymosó hazugsággyárát akkor kiderül van az évi 500 milliárd is sokezer seggnyalóval. Médiaelemzők, közvélemény kutatók, KESMA 500 médiával, Rogánya minisztérium, stb.
Az ellenzék meg a maradék médiáját sem tudja hatényona kihasználni, felhasználni, mert hülyék a kommunikációhoz, nem veszik észre a választás siketre a kommunikáción és az azt közlő médián múlik.
Segghülye mikrofonállványokkal - pl Kárász atv, - nem lehet hatékonyan kommunikálni, mert csak felidegeli az embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.