Hajlamosak vagyunk az uniótól kapott pénz pazarló elköltése esetében vállat rántani és elégedetten konstatálni: van nekik elég, nem mi fizetjük. Ideje megtanulni, hogy mi mindannyian az unió polgárai vagyunk, nincs ő pénzük, csak miénk van.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gabócza megint támad

A derék HVG nem elégszik meg a – na jó gyakran jogos – fikázással, még ettől sem kíméli az olvasókat

A fizetős részleg „Mire lenne képes jelenlegi állapotában, és mennyire lehet ütőképes az ellenzék 2022-re? Mi kell ahhoz, hogy esélyes kihívója legyen a következő választáson a Fidesznek, és megvalósítható-e mindez ezekkel a pártokkal, a mai Magyarországon?” felkiáltással, de valójában csak ürüggyel ad teret a megmondóembereknek. Ahogy mondani szoktam ez lehetne az ő dolguk, meg a fitető olvasóknak. Azonban a minap már addig süllyedtek, hogy „Horn Gábor: Nyerni lehet és nyerni kell, de ehhez mást és máshogy kell tenni” címmel Gabócza kapott lehetőséget.
Akit a zöm azért kedvel, mert eligazította a patás ördögöt. Arra valahogy nem terjed ki az emlékezet, hogy mindez annak a vereségnek volt az eredménye, aminek a meghatározó kampányát ő jegyezte.
Igen az egészséges amnézia úgy műx, hogy nem csak a pát hónap múlva a Deák-téri megvadult állatok módjára randalírozó tömegre nem emlékszünk, de a lelkes nuggerekre sem, akik lelkesen mentek a 300Ft-ért szavazni, mert Hornék óriásplakátokon ígérték nekik, hogy a szocializmus visszaállítására szavazhatnak! =))
kereső
Horn csak ne kérdezzen. Orbán=NER egyik szálláscsinálójának 2010-ben megmondták a választók: " azt mondták Gábor, menj a picsába". De még mindig osztja az észt- nem vagyunk rá kiváncsiak.
Nessy
@RonaGyuri: Bizonyos szinteken, de különösen pártunknál és kormányunknál krónikus szelektív amnézia járvány van. Sajnos a "fertőzés" elkapható, és jelenleg nem gyógyítható. Mindenki megmondja, hogy máskép kell csinálni sok mindent, aztán marad az üres duma.Sőt, ő is úgy csinálja, ahogy eddig. Csak ül, és mesél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.