A dulakodás, a tudósítás szerint, azért kezdődött mert a tanár, akkora pofont adott az egyik diáknak, hogy még a szeme is bedagadt. A hírműsorban megszólalt az anyuka, aki elmesélte – szerinte – mi történt. A nő azzal magyarázta tettét, hogy amikor meglátta, hogy néz ki a fia arca, elborult az agya. Az anyuka azt mondta, bánja, hogy ennyire elvesztette a kontrollt, de nem tudta visszafogni magát. Eredetileg azért várta a tanárt a buszmegállóban, hogy kérdőre vonja. A pedagógus viszont gúnyosan reagált,

Forrás: baon.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Onnan induljon a feljelentés a szülőktől,hogy milyen közfeladat a gyerek verése az iskolában???
Tulajdonképpen a tanártörvényt szegett ez volt a kiindulópont.A
1magyar
Milyen közfeladat az,hogy a tanár törvényt szegve veri a gyereket?
Bár csak minden szülő így teljesítené a gyereke védelmét amit vállalt.
Remélem ezek a szó valódi értelmében apa-anya feljelentik ezt a törvényszegő tanárt,hiszen a verés a gyereknek egy életre való hátrányt okozott, a gyerekek fejbeverése minden alkalommal egy enyhe agyrázkódást okoz amitől gyengébb tanulók lehetnek, vagy később talán agydaganatot is okozhatnak.
szegfue
@1magyar: Ez igaz, viszont a "válasz" -- vagyis, hogy megverték a szülők a tanárt -- is törvénytelen volt. Nem a tanárt kellett volna megvárniuk, hanem a gyerekkel együtt az iskola igazgatójához, vagy talán a rendőrségre kellett volna menniük.
1magyar
A szülőket próbálta volna verni , akik vele egy súlycsoportban vannak és nem egy kiszolgáltatott kisgyereket!
Jozefina
Egyik 19 a másik egy hijján 20!!! Anyucunak és apucinak nem önbíráskodni kellett voln, hanem orvoshoz vinni a csemetét, látleletet vetetni, majd feljelenteni a tanárbácsit!!!
1magyar
@szegfue: Ismerős,az igazgató védi a mundért.
Anno én így tettem és bossszút álltak a tanárok a gyerekemen.A verés jobb lett volna.
szegfue
@1magyar: 9:59 Hááááááááát nem tudom: helyes döntés lett volna a verés? Egyébként rég láttalak/olvastalak itt, remélem csak untál minket?:)
kereső
A cikkből csak az nem derült, hogy a büdös kölke miért is kapta azt a nagy pofont?- miért szakad el a cérna a tanárnál??, mert nem hinném, hogy ez minden napos lenne.( egyébként nem helyeslem!)
Aki Én
Az az igazság, hogy szerintem itt minden hozzászólónak igaza van.
Egyrészt nem verheti a tanár a gyereket, másrészt arról érdekes módon kevesebb szó esik a riportban, mint a ,,válaszról".
Természetesen elítélendő minden erőszak, önbíráskodás, de ha az ember gyerekét bántják, főleg ha fizikailag, akkor elszabadul minden kontroll, realitás.
De kevésbé ítélem el a gyerekéért kiálló verekedőt, mint az alaptalanul és törvénytelenül verekedő tanárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.