Orbán Viktor is beoltatta magát influenza ellen. Fehér pólóban filmezték a miniszterelnököt egy orvosi rendelőben.

Csak bátran // Just do it!

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. október 19., hétfő

Csak bátran. Aki tudja, oltassa be magát influenza ellen!

– ezzel a kommentárral osztották meg Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán azt a képet és videót, amely szerint a kormányfőt is beoltották influenza ellen. Az influenza elleni védőoltás mától ingyenesen elérhető, felvételét kifejezetten javasolják a járványhelyzetben.

A magyar kormányfő a Facebook-oldalán számolt be fotóval-videóval arról, hogy beadatta magának az influenza elleni oltást. 

Az influenzaoltás használ?

- kérdezte a videó elején Orbán Viktor.

Használ

- felelte az ott álló egyik orvos.

Mert a Cecília azt mondta, hogy használ

- tette hozzá a kormányfő.

Így van 

- erősítette meg az orvos.

A vakcinagyártó Sanofi Pasteur kedd reggel közölte, hogy százezer darab négykomponensű Vaxigrip Tetra influenza elleni vakcinát adott át a Nemzeti Népegészségügyi Központnak.

Forrás: 24.hu, HVG

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ronin2
"Csak bátran. Aki tudja, oltassa be magát influenza ellen!"
No igen.
Csakhogy a körzeti orvosoknál még mindig nincs ott a vakcina!
Aki tudja...
Majom.
cikicakk55
@Ronin2: Neki mindig minden van,még a repülő gép is járó motorral várja,hogy ha menekülnie kell,akkor legyen ideje időben lelécelni. Egyébként nem tudom kit mennyire véd meg,de elég sokról tudok,akik felvették az influenza vírus elleni oltást,még is megfertőződtek a Coviddal. ( olyan helyről tudom,ahol járvány kórház van.)
rokker33
@cikicakk55: " az influenza vírus elleni oltást,még is megfertőződtek a Coviddal. ( olyan helyről tudom,ahol járvány kórház van" Mert még covidra nincs megfelelő oltás és az influenza az nem egyezik meg a covid 19 el! Elméletileg influenzás már nem lesz aki beoltatja magát,hisz stabil több éve kifejlesztett vakcina, így kicsi az esélye a megbetegedésnek!
moareka
Meg tetszett játszani a fontoskodót , sőt viccelődni tetszett az asszisztencia meg vigyázzba vágta magát...Mindez olyan óvodás módon...
Gazella
@Ronin2: Tudod cirka 100.000 db vakcina a magyar meg cirka 8.000.000 felett létezik...
cikicakk55
@rokker33: Igen,de Cili néne azt mondja,hogy akik felveszik a védőoltást(influenza ellenit,hisz a Covid ellen még nincs megbízható) azok kevesebb eséllyel kapják el a Corona vírust. Ne én erre írtam,hogy ez baromság,mert volt egyáltalán ilyen teszt? Szerintem még az influenától sem véd,hisz 3 féle vírus elleni vakcinát adnak be,miközben minden évben kb 20 különböző vírus fertőzi az embereket,csak azok nem világjárvány szerűek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.