Tóth Ádám választási csalásra hivatkozva nyújtott be fellebbezést.

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye szerint Tóth Ádám független képviselőjelölt megtámadta a borsodi időközi országgyűlési választás eredményét.

Székely Sándor független képviselő örömmel nyugtázza, hogy a borsodi időközi országgyűlési választás eredményét megtámadta Tóth Ádám független képviselőjelölt

- írja a 24.hu az MTI híre alapján.

A kifogás és egyben fellebbezés lényege, hogy a nyilvánosan is elérhető információk szerint egyelőre ismeretlen tettesek a BTK 350. §-a szerinti „választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmények” gyanúját hordozó tevékenységeket végeztek, ezáltal a választás eredményét olyan szavazatok is meghatározhatták, éspedig vélhetően tömegesen, amelyek ellenszolgáltatás nyomán vagy kényszer alatt születtek.

Székely Sándor úgy látja, hogy muszáj élnünk akár csökött hazai jogállamiság ellenére is a jogszabályok lehetőségeit kimerítő kezdeményezéssel, egyszersmind rendre nem belenyugodva a kormányoldal jogtalan előnyeibe, ezért új, innovatív fejezetet nyit a jogérvényesítés frontján.

Az ISZOMM úgy látja, hogy muszáj élnünk akár csökött hazai jogállamiság ellenére is a jogszabályok lehetőségeit kimerítő...

Közzétette: Székely Sándor, a Szolidaritás országgyűlési képviselője – 2020. október 20., kedd

A fideszes Koncz Zsófia nyerte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választást október közepén. A jobbikos, de a szavazólapon a DK, az MSZP, a Momentum, az LMP és a Párbeszéd jelöltjeként szereplő Bíró László 45,9 százalékon végzett.

Forrás: 24.hu, MTI, hvg.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán 

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Megnyugtató, hogy legalább a parlamentben megakadályozta négy bátor képviselő a zsák krumplival való megvesztegetést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Látom már mindenki tudja, hogy egy egysíkú elmebeteg vagy.
Nyomjad bolsiságod.
ómió
@Aki Én: Hazudd magad másra, bolsi fajkretén! Az a "formátok"! Még Lenin "atyátok" is erre "teremtett" benneteket!
Aki Én
@ómió: Figyu! Szívesen dumálnék még veled, de már magamat is hülyének nézem, hogy ennyi energiát fordítok egy szellemi mélyszegény zoknira.
Málna
@Aki Én: Hát ha a többi is ilyen, akkor ez bizony vesztett ügy. Krumplival kell próbálkozni, két kilóért némelyik bármit bevall...:-)
ómió
@Aki Én: Az érzésed jó! Tényleg hülye vagy, kár lenne rá több szót vesztegetni!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: október 20 16:05

Sajnos nálunk is élnej elég sokan és 90% még a 8 ostályt sem végetre el. Ettől független elkeserítő az a sötétség ami bennük van. Pénzért még az anyjukat is... Nem gondolnak arra,hogy másnaptól megint a Fidesz ellenségévé válnak,legalább is a következő szavazásig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.