Tóth Ádám választási csalásra hivatkozva nyújtott be fellebbezést.

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye szerint Tóth Ádám független képviselőjelölt megtámadta a borsodi időközi országgyűlési választás eredményét.

Székely Sándor független képviselő örömmel nyugtázza, hogy a borsodi időközi országgyűlési választás eredményét megtámadta Tóth Ádám független képviselőjelölt

- írja a 24.hu az MTI híre alapján.

A kifogás és egyben fellebbezés lényege, hogy a nyilvánosan is elérhető információk szerint egyelőre ismeretlen tettesek a BTK 350. §-a szerinti „választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmények” gyanúját hordozó tevékenységeket végeztek, ezáltal a választás eredményét olyan szavazatok is meghatározhatták, éspedig vélhetően tömegesen, amelyek ellenszolgáltatás nyomán vagy kényszer alatt születtek.

Székely Sándor úgy látja, hogy muszáj élnünk akár csökött hazai jogállamiság ellenére is a jogszabályok lehetőségeit kimerítő kezdeményezéssel, egyszersmind rendre nem belenyugodva a kormányoldal jogtalan előnyeibe, ezért új, innovatív fejezetet nyit a jogérvényesítés frontján.

Az ISZOMM úgy látja, hogy muszáj élnünk akár csökött hazai jogállamiság ellenére is a jogszabályok lehetőségeit kimerítő...

Közzétette: Székely Sándor, a Szolidaritás országgyűlési képviselője – 2020. október 20., kedd

A fideszes Koncz Zsófia nyerte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választást október közepén. A jobbikos, de a szavazólapon a DK, az MSZP, a Momentum, az LMP és a Párbeszéd jelöltjeként szereplő Bíró László 45,9 százalékon végzett.

Forrás: 24.hu, MTI, hvg.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán 

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Megnyugtató, hogy legalább a parlamentben megakadályozta négy bátor képviselő a zsák krumplival való megvesztegetést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nagyon helyes!
Kérdés: ha ilyen egyértelmű választási csalás történt, mint amilyet a neten láthattunk, akkor a többi ellenzéki párt miért nem tett feljelentést, miért nem óvták meg az egészet?
Jozefina
Ha van rá alapos és bizonyítható indok, akkor ezt kell tenni!!! Kérdés, hogy a kézivezérlésű igazságszolgáltatás mennyire képes igazságos lenni??!!
KisGenyo2
Megéljük, hogy nem csak megtámadják, de le is fejezik nappal az utcán valami allahuahbar-ozók. XD
ómió
Akkor ezek az efftársak még a függetlenségtől is "függetlenek"!
sokanvagyunk
Megnyugtató, hogy legalább a parlamentben megakadályozta négy bátor képviselő a zsák krumplival való megvesztegetést.
teuton
@Béla333: Tenyleg ilyen naiv vagy? Nem hallottal meg a több tucat feljelentes elutasitasarol, mert Polt nem talalt semmifele törvenysertest? Ennek is talan az lesz majd a vege, hogy a vizsgalat bebizonyitja, a fitymasz a szavazatok 120%-at kapta...
namihami
@teuton: Sajnos, igazad van.
Megtámadta? Kinél? Polt, Pintér?
Mintha a szemétkosárba vagy méginkább a papírzúzóba dobná a feljelentést. És ott még talán előbb is lenne vizsgálat belőle.
kolnidre
@ómió:Fasz ezzel az efftárssal te azt gondolod,hogy olyan humoros vagy?
teuton
@sokanvagyunk: Azert ha megnezed a videot rola, lathato, hogy Semmilyelyen zsoti, akinek fegyverviselesi engedelye is van (!), eleg sokaig habozott a felallassal es csak akkor mert odamenni, amikor mar harman voltak... A legelsö a "nem vagyok buzerans" volt, talan, puszit akart Jakabnak adni? Mivel masok is felalltak (a nadtetöt nyelt mar lökdösödött is!), ezert talan elallt töle...
Málna
Próbálkozni lehet, de azért bizonyíték sem ártana.
rokker33
Ezt a krumpliért 1 szavazatos szarságot bekellene tiltani!Sehol nincs ilyen csak itt Magyarországon lés illegális,hisz így manipulálva van a választás amit a törvény tilt,de mégis egyedül a fidesz él ezzel a választási csalással és a közmunkások megfélemlítése sem túl demokratikus intézkedés!
cikicakk55
Nem értem ezeket a Romákat. Én is elfogadtam mindent,amit a nyugdíjasoknak adtak,de a szavazófülkében egyedül voltam és ott nem figyelték hová ixelek. Ezt Ők is megtehették volna. Hiába buszoztatták őket,hiába adtak pénz,tűzifát,krumplit,pörköltet, a szavazó fülke magányában azt csinál amit akar. Nem fogják fel,hogy csak akkor ilyen kedvesek velük,mikor a szavazatuk kell? Ennyire nem lehetnek ikunukuk. Mitől félnek.Lételemük a hazudozás. Most miért nem mernek hazudni. Gondoljanak arra,HOGY HA ADNAK FOGADD EL,HA ÜTNEK AKKOR ELLENÜK IXELJ.
RonaGyuri
@kolnidre: nem, csak szokás szerint zsidózni akar! =))
ómió
@kolnidre: Számomra elég, ha reális vagyok. Ez téged zavar?
Pokróc
nagyon helyes ,ez volt a minimum ,fordítva történik ez 100 X ekkora pampogás lett volna és xintén per . Ez biztos !
Pokróc
Derüljön xépen ki ,mi volt és mi nem volt . Minden bizonyítékot fel kell vonultatni ,mindet ami van !
Pokróc
Tanúk ,videok ,felvételek ,rendxámok , minden ami van . Azt kiderül mi az igazság ,van e krumplikirály van e csalófidesz ?
Pálinkás Pál
@cikicakk55: mert a cigány olyan buta, hogy simán bemesélik neki hogy meg tudják állapítani kire szavaz...ez az egyik...a másik pedig az, hogy fel sem tudják fogni mit is csinálnak, nézzél meg néhány riportot...legalább is az a réteg, akit egy zsák krumplival meg lehet venni!!!
Aki Én
@Málna: 14,24 van, kérdés, hogy megint leszarják-e.
Én tippelek...
Aki Én
@ómió: te meg a realitás :))
Látom már mindenki tudja, hogy egy egysíkú elmebeteg vagy.
Nyomjad bolsiságod.
Málna
@Aki Én: Biztos nem arra a videóra gondolsz, amelyikben senkinek nincs arca és neve, a fej nélküli, mesélő ürge pedig egyik mondatával üti a másikat...
evacica
A fidesz mindenre képes a győzelemért! Pénz paripa fegyver, persze a mi adóforintjainkból A fidesz minden választása csalás mit ahogy a választási törvénye is inkorrekt! Ez " becsületes keresztényi " viselkedés!
ómió
@Aki Én: Még mindig a tetves bolsi egód másra hazudása köt le, bolsi fajkretén? De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már?
Aki Én
@Málna: Millió bizonyíték van, ez csak egy a sokból. Hogy ti tagadjátok, azt megértem. Ettől még tény sajnos.
Aki Én
@ómió: Látom már mindenki tudja, hogy egy egysíkú elmebeteg vagy.
Nyomjad bolsiságod.
ómió
@Aki Én: Hazudd magad másra, bolsi fajkretén! Az a "formátok"! Még Lenin "atyátok" is erre "teremtett" benneteket!
Aki Én
@ómió: Figyu! Szívesen dumálnék még veled, de már magamat is hülyének nézem, hogy ennyi energiát fordítok egy szellemi mélyszegény zoknira.
Málna
@Aki Én: Hát ha a többi is ilyen, akkor ez bizony vesztett ügy. Krumplival kell próbálkozni, két kilóért némelyik bármit bevall...:-)
ómió
@Aki Én: Az érzésed jó! Tényleg hülye vagy, kár lenne rá több szót vesztegetni!
cikicakk55
@Pálinkás Pál: október 20 16:05

Sajnos nálunk is élnej elég sokan és 90% még a 8 ostályt sem végetre el. Ettől független elkeserítő az a sötétség ami bennük van. Pénzért még az anyjukat is... Nem gondolnak arra,hogy másnaptól megint a Fidesz ellenségévé válnak,legalább is a következő szavazásig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.