A politikai elemző elemezte a borsodi választás eredményét, valamint megállapította, hogy ellenzéki térfélen jelenleg nincs domináns erő, ez a gyengeség pedig a közös lista és a közös miniszterelnökjelölt felé hajtja pártokat. Utóbbi szerepre szerinte Karácsony Gergelynek van a legnagyobb esélye.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezt a fidesz tudja a legjobban, hiszen a mérhetetlen propaganda mellett bevetették a mindent vivő nehéztüzérséget, a KRUMPLIT.

,,Orbánéknak semmi sem drága. Csak a közösségi médiás reklámokra többet költöttek, mint amennyit az egészre szabad lett volna.

A Fidesz végül nagy áldozatok árán kicsikarta a győzelmet: Orbán-bábja, Koncz Zsófia nyerte a hétvégi időközi választást Borsodban.
Azt, hogy milyen eszközökkel érte ezt el, arról rengeteget írtunk már: volt olcsó krumpli, ingyen laptop, integető miniszterek és még sokáig lehetne sorolni."

ezalenyeg.hu/kozugy/a-hatalom-ara-elkepeszto-osszegeket-toltak-bele-koncz-zsofia-kampanyaba-20908?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=20908

@Shikari: Igaz, lúzer?
Aki Én
@Shikari: ...de még ez az ,,ostoba, vitaképtelen libsi" is a földbe aláz, te felkészületlen, beteges hazudozó :)
Aki Én
@Shikari: buta vagy! :-))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.