Óriási volt az érdeklődés a pályázatok iránt, egy nap alatt kimerült a keret, ezért közel 900 millióval ki kellett egészíteni a forrást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Találós kérdés: Kik voltak azok, akik ezt a (ismételten egy szűk rétegnek ajándékozott) potyapénz-keretet kimerítették?
A borsodi, somogyi és hasonló melósok, közmunkások és munkanélküliek tolakodtak, hogy villanyautót vehessenek. Már minden volt otthon, azért kellett, mert az asszony nem hagyta őket élni, hogy neki is kell egy ilyen játékautó, amivel a szeretőjéhez mehet. Mert a piacok környékén ezekből nem sokat fogunk látni.
Röhej, hogy azoknak adnak még plusz támogatást, akik annyira nincsenek rászorulva, hogy ezekből a dodzsemekből, amiből a leggagyibb is 7-8 millió, kell nekik a családban második-harmadik autónak beszerezni. Az, aki a falujától, városától 20-30-40 kilométerre talál csak munkát (és boldog, hogy egyáltalán még van) pedig járjon a 20 éves Ladával, Daciával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.