A sofőrt őrizetbe is vették a dombóvári rendőrök, mert jogosítvány nélkül, eltiltás tartama alatt vezetett, ráadásként ittasan okozott balesetet.

Egy 40 éves helyi férfi közlekedett az általa vezetett autóval 2020. október 17-én az esti órákban Gyulajon, amikor autója jobb oldalával nekiütközött az úttest szélén parkoló kocsi bal oldalának. Ezután az adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később előállították a járművezetőt, akinél az alkoholteszteres vizsgálat pozitív értéket mutatott. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a sofőr halmozta a szabályszegéseket, mert – a baleset okozásán és az ittas járművezetésen túl – nem rendelkezik vezető engedéllyel, és a nyáron a dombóvári rendőrök már eltiltották a vezetéstől, így eltiltás hatálya alatt is közlekedett. A 40 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették az általa elkövetett szabályszegések elkövetése miatt.

Ittasan, jogosítvány nélkül okozott balesetet egy férfi

A hétvégén Pakson is történt egy anyagi káros baleset, amikor a sofőr a parkolóból való kiállás közben hajtott neki az előtte álló autónak. A járművezetőről kiderült, hogy ittas lehetett, amikor nekiment a másik kocsinak. A 43 éves férfit a paksi rendőrök az alkoholteszteres ellenőrzés után további mintavételre előállították, és vele szemben ittas járművezetés vétség miatt büntető-, míg a baleset okozásáért szabálysértési eljárást indítottak.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.