Összecsípték a miniszterelnök bőrét, a szúrás után visszaszívták a fecskendőt – sorolja a hibákat Novák Hunor gyermekorvos.

(Forrás: Index)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: A négy apostol …. felturbózva

ráadásul a dologban ez volt a legkisebb „pikantéria”

A derék porfolio.hu „Orbán Viktor 11 sikeres magyar céget sorolt fel a parlamentben” címmel számolt be Őfenesége újabb leszerepléséről. A daliás ME-nket „az ellenzéki képviselők az azonnali kérdések szakaszában kérdezték” és – na jó az MTI szerint ő válaszolt. Na jó ahogy tőle telik, ahogy tőle fussa. Belegondoltam! Egy kellemes ünnepeket frappánsabb lett volna.
A bőséges idétlenkedésből ragadjunk le a címadó gondolatnál.
Kérdés: „Bencsik János (független) azt kérdezte a miniszterelnöktől, miért nem sikerült az elmúlt tíz évben magas hozzáadott értéket teremtő, magyar tulajdonban lévő cégeket létrehozni, amelyek versenyképesek lennének a külföldi multikkal és nemcsak a túlárazott közbeszerzésekből és az eltérített uniós támogatásokból működnek.”
Nos a válasz; bár elsőbb elindult a kellemes ünnepek irányába: arról zagyvált, hogy
„a kormány plebejus fajtájú emberekből” áll, ami akár igaz is lehet a plebejust a műveletlen parasztsuttyó értelemben használjuk,
majd arról értekezett, hogy „sikerült a szegénységet visszaszorítani”, noch dazu szerinte „minden nemzetközi kimutatás” ezt mutítja!! =))
Aztán gyütt a slusszpoén; „HELYTÁLLNAK NAGY MAGYAR CÉGEK A VILÁGBAN”, s ezt nem csak úgy bedobta szerinte fel is sorolt 11-et (mégis csak foci-bubus vagy mifene)!
Amivel számos gond akad: (a két legpikánsabb)
egyfelől Lolo cégei kimaradtak,
másfelöl csak 10-et említett!!! Nem, nem azon poénkodok , hogy elszámolta magát (egyébként is kedvenc tornatanárom szerint a majmok Afrikában 8-ig számolnak), hanem azon, hogy egyet kétszer említett!!
„Cordia is a subsidiary of the highly capitalised, Hungary based Futureal Group” !!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.