A budapesti vezetés késznek mutatkozik arra, hogy átadja a kormánynak a HÉV és a metró összekötésének projektjét, ami rendkívül macerás, költséges és hosszú távú projekt. A gödöllői HÉV és az M2-es metróvonal összekötése az első projekt, amit forráshiány okán átad a fővárosi önkormányzat a kormánynak - írja a Népszava. A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) múlt heti ülése után Fürjes Balázs Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár bejelentette, hogy a kormány örömmel átvállalja a budai fonódó második ütemét, a belvárosi Duna-partok megújítását, a biodóm befejezését és a gellérthegyi sikló megépítését (ha már egyszer a főváros bevonása nélkül alakítják át a Citadellát). Sőt, ha a városvezetés kéri, akkor a Lánchíd rekonstrukcióját is magukra vállalják.

(Forrás: napi.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A csapda Dávidka maga

A kormány saját kezébe vesz néhány fővárosi beruházást

A derék napi.hu „Karácsonyék csapdába csalják a kormányt?” címmel számol be arról, hogy „A budapesti vezetés késznek mutatkozik arra, hogy átadja a kormánynak a HÉV és a metró összekötésének projektjét, ami rendkívül macerás, költséges és hosszú távú projekt”!
Nos túl azon, hogy szó sincs csapdába csalásról, csak hagyják, hogy a saját dugájukba dőljenek! Szívem szerint azt mondanám, hogy csak jó ok a haverok pénzelésre és nem lesz belőle semmi, de sokáig a budai fonódóról is ezt reméltük!
A cikk nagy erénye, hogy a „rendkívül macerás, költséges” –t ha csak érintőlegesen, de árnyalja a két neuralgikus – pontositok a két legnyilvánvalóbb baromsága, s akkor még a hibridről nem is tettem említést – pontját kiemelte:
A Fehérúti kereszteződés megoldása az odavezető részekkel együtt???
illetve
„a bődületesen költségeket, nem lehet alátámasztani a várható forgalmi adatokkal.”!!! =))
Shikari
Ha a kormány átveszi el is készül nem úgy mint Karigeri bénázása alatt.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2020. November 30., 07:02
Joe Bidennek kificamodott a bokája