A politikai elemző Ceglédi Zoltán csatlakozott Donáth Anna momentumos EP-képviselő stábjához.

Január óta a momentumos Donáth Anna asszisztenseként dolgozik a politikai elemzőként rendszeresen feltűnő Ceglédi Zoltán, és ezért a munkáért havi bruttó 865 ezer forintot kap.

Ceglédi a 444.hu megkeresésére azt írta, hogy egyéves határozott idejű munkát végez, „ez közelebbről kommunikációs tervezést jelent az Európai Parlamentben végzett képviselői munka magyarországi bemutatására, illetve szövegírást, kampányötletek kigondolását, stratégiai tanácsadást, politikai napirendelemzést – azaz klasszikus tanácsadói feladatokat”.

Ceglédi gyakran szerepel tévéműsorokban, főleg az ATV rendszeres vendége. A Dumaszínház humoristájaként önálló esteket is szervez, emellett több lapban is publikál.

Címlapkép: Facebook/Comedy Central Magyarország

(444.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@kereső: ember ez a szaros román pribék???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Nem a családtagja! Vagy ez a gond? Mert fidesz képviselőknél az a megszokott.
colibri
Miért? Van akinek 32 tanácsadója van, igaz nagyobb felelőssége is lenne, mégsem csinálja jobban a dolgát, mint pl. Donáth Anna.
ómió
És az efftársnő ennek ellenére nem képes még mélyebb összefüggésekben hazudozni? Miféle "asszisztencia" ez!?
kereső
@Shikari: Mennyibe is kerül havonta a 133 bátor, + a közel 300 fős kormány??? Mellesleg Ceglédit az az áruló Eu fizeti.
kereső
@Shikari: Mennyibe kerül a 133 bátor,+ közel 300 fős kormány havonta, na meg ti- bozgorok??? Ez a kérdés, nem az Eu által fizetett Ceglédi dijazása. Mert az én szememben ezek a hazaárulók.Bár bennetek nem vagyok biztos, hiszen nektek nincs hazátok- a szülőhazátokat megtagadjátok, és itt pofáztok bele a mi életünkbe.
kereső
@Shikari: Ki mondta, hogy a te/ti felfogásod szerinti "magyar" akarok lenni?? Nem akarok az lenni, bármennyire is ezt erőltetnétek orbán istenetekkel együtt. Mert az a féle "magyarság", nem MAGYAR!- hanem egy Istentől elrugaszkodott elmebajos kitaláció, amely már-már az ördögtől való.És hitvány embert eredményez, " embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan".
csak úgy....
@Shikari: eszem a vérvonalad dade,már bides a szád a sok szartu..
RonaGyuri
@kereső: ember ez a szaros román pribék???
csak úgy....
@Shikari: hozták az ebédet hülyegyerek? :) tibim,ugye te nem csak szociális támogatásra szorulsz?
Clavigo
@Shikari: Hozd be anyádat a sarokról.,te román gyökér..Ma már eleget rodázott. Ideje lenne már,,hogy téged is tisztába tegyen...te elefántsegg.
csak úgy....
@Shikari: dade! mióte te magyar lettél,már senki sem akar magyar lenni.
még elkapnánk töled valamit..
csak úgy....
@Shikari: látod,ezt nevezik foglalkoztatási terápiának! :) míg hülyeséget beszélsz,addig nem firkálsz baromságokat! :)
kereső
Ilyen baromságokkal tereli el a figyelmet a nagy-nagy magánositásról propi, meg bandája-pl. erről:
Az MCC egy tavaszi törvény értelmében is elképesztő vagyont kapott, az állam akkor az alapítványnak adta a Mol és a Richter részvényeinek 10-10 százalékát. A részvények összesen körülbelül 1 milliárd dollárt érnek, és éves hozamuk az utóbbi évtizedben évente átlagosan 7-7,5 milliárd forint volt. E juttatással párhuzamosan lett Orbán Balázs államtitkár kuratóriumi elnök az MCC-nél.

Az MCC alapítója és kurátora az a Tombor András, aki többek között Habony Árpád hitelezőjeként vált ismertté, illetve a Mészáros Lőrinccel közös cége, az Atmedia értékesíti a közmédia, a TV2 és az ATV reklámidejét is. Pár éve a kormánynak bedolgozó Századvég az MCC-vel közösen alapította meg a Migrációkutató Intézetet.

És, hogy még szebb legyen a leányzó fekvése a vagyon átadását orbán balázs miniszterhelyettes felügyeli, miközben ő az alapitvány kuratóriumának elnöke. Szerintem erre már csak csettinteni lehet: a járvány alatt folyik a közvagyon magánositása- mire vége lesz a járványnak sok-sok milliárd vesziti el ismét "köz jellegét".
Bozgorok erről ,ha lehetne valamit???
kereső
@Shikari: 12:16 Ezért ennyire látványosan nem kéne bemutatnod, hogy mennyi nem érted a magyar nyelvet.
nezelodo
Nem mindegy ki ma tanácsadó? Ha nem, akkor számoljanak be pld. a Józsi titkárnőjéről is Brüsszelből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.