Az árvízhelyzet miatt Borsodban még vannak lezárt utak, az 52-es főúton baleset miatt terelik a forgalmat.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Élénk a járműmozgás a főváros felé vezető utakon. Sokan haladnak az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti és Halásztelek között. Araszolásra lehet számítani az M3-as autópályán, az M0-s csomóponttól befelé. Telítettek a sávok a 10-főúton, Pilisvörösvártól Üröm felé, valamint a 11-es főúton Leányfalun és Szentendrén át a főváros irányában.

Az 52-es főúton, Kecskemét térségében, a 10-es km-nél egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A főutat lezárták, Izsák felé terelik a járműveket.

Lezárások, terelések

Az M3-as autópályán, Kerekharaszt és Bag között új terelést építettek ki. A főváros felé vezető oldalon a belső illetve az ellenkező oldal belső sávján lehet közlekedni. A Vásárosnamény felé autózók a külső és a leálló sávot használhatják.

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, a 85-ös km-nél a Kecskemét-nyugat csomópontban a lassítósávot és a kihajtóágat lezárták, ezért nem lehet lehajtani az 52-es főút irányába. Kerülni a következő Kecskemét-dél csomóponton keresztül, a főváros felé visszafordulva lehet!

A Tisza felső szakaszán Tiszadob és Tiszalúc között a magas vízállás miatt a pontonhíd nem üzemel, a komp viszont közlekedik.

Árvíz Borsodban:

A Sajó áradása miatt továbbra sem járható a 26-os főútról Sajókazára vezető összekötőút, ezért Múcsony felé kell kerülni.

A Muhi és Köröm közötti utat, Muhi közelében még árva tartják, ott a komp sem közlekedik.

Kesznyéten és Sajóörös között szintén teljes útzárat vezettek be.

A Hernád a Novajidrány és a Vizsoly közötti utat árasztotta el, ezért nem lehet arra autózni, Encs vagy Gönc felé kerülhetnek.

A Sajólád és Bőcs közötti útszakaszon sem lehet közlekedni, ezért a forgalmat az Alsózsolca – Felsőzsolca- Gesztely- Hernádnémeti útvonalon terelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.