Szerdán meghalt Dr. Adorján Gusztáv, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója – erősítette meg a hírt a Telexnek Vitkai Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház szóvivője. Dr. Adorján Gusztávot október elején szállították Budapestre, mert koronavírus-fertőzése miatt kórházi ellátásra szorult és állapota súlyos lett. Az igazgató 66 éves volt.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: fidem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
Ne dőljön hátra az, aki megkapta a koronavírust és kigyógyult belőle.
Egyrészt újrafertőződhetsz, másrészt, olyan szövődményeket gyűjtöttél be, amikről jelenleg még fogalmad sincs, amik a későbbiekében sokat ronthatnak az egészségi állapotodon, ill. a más okokból romló egészségi állapotodat jelentősen súlyosbíthatja.

Ezért nem játék ez!
fidem
Jó lenne a sok szkeptikus cikk és vélemény mellett azt is tudatosítani, hogy hogy is működik a vírus.
Az ereket támadja, eltömíti. Aztán hogy ez hol, milyen szervet támad meg, az teljesen lutri. Agyat (attól van a szag és ízérzéketlenség, meg a fáradékonyság, agyvérzés), ha tüdőt, attól van a fulladás, ha szívet, attól van az szívelégtelenség, stb.
Ezért van, hogy aki látszólag kigyógyult, (fiatalok hajszálerei jobban regenerálódnak) idővel azonban a szövődmény feléled, mert közben létfontosságú szervek betegetek meg az érelzáródások miatt, ami akár évek múlva is jelentkezhet.

ripost.hu/politik/kulfold/csak-most-jottek-ra-a-kutatok-valojaban-ezert-eletveszelyes-a-koronavirus-2444682/

www.msn.com/hu-hu/hirek/koronavirus/a-koronav%C3%ADrus-fert%C5%91z%C3%A9s-a-kawasaki-k%C3%B3r%C3%A9hoz-hasonl%C3%B3-%C3%A9letvesz%C3%A9lyes-t%C3%BCneteket-okozhat-a-gyerekekn%C3%A9l/ar-BB15eM8K
Clavigo
" Mi mindenkit meg gyógyítunk "...by Orbán elvtárs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.