A debreceni kötődésű Tranzit-csoport lett a DVSC labdarúgócsapatának főszponzora a DVSC Futball Zrt. szerdai bejelentése szerint.

Az egyik leggazdagabb magyar is beállt a debreceni focicsapat mögé

Szabó Péter, a klubot működtető gazdasági társaság igazgatóságának elnöke a sajtótájékoztatón elmondta,

három évre szóló megállapodást kötöttek a vállalattal, és biztos benne, hogy mindkét fél számára "gyümölcsöző" lesz az együttműködés.

Szabó Ákos, az elsősorban víziszárnyasok tenyésztésével, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozó, a nemzetközi piacon is jelen lévő Tranzit-csoport igazgatóságának tagja, a Tranzit-Ker Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, a családi vállalkozásként harminc évvel ezelőtt indult cégnek nagyon erős a debreceni kötődése.

A Forbes szerint a Tranzit-Ker tulajdonosa, Szabó Miklós (és családja) a 19. leggazdagabb ember Magyarországon.

Nemcsak a cégcsoport központja található a városban, hanem több gyártóegysége is. Hozzátette: a vállalat életében mindig is fontos volt a lokálpatriotizmus.

"Teljesen passzolt a portfóliónkba, hogy főszponzorként megjelenjünk a DVSC labdarúgócsapatánál"

- fogalmazott. A cégvezető bízik benne, hogy az együttműködés üzleti sikert is jelent majd a vállalatnak. "Reméljük, hogy a csapat rövid időn belül hazai és nemzetközi szinten is visszakerül oda, ahol valóban a helye van."

Az MTI kérdésére a megállapodás részleteiről közölte: üzleti titokként kezelik, hogy a vállalat mennyi pénzzel támogatja a csapatot.

"Tisztességes megállapodást kötöttünk, amelyben a cég letette a bizalmát a DVSC mellett, és nem vettük figyelembe, hogy jelenleg sajnos nem az NB I-ben, hanem az NB II-ben szerepel a csapat"

- fogalmazott Szabó Ákos.

Kósa Lajos, a DVSC Egyesület elnöke azt hangsúlyozta, olyan klubmodellt szeretnének megvalósítani, amelyben a helyi erőforrásokra támaszkodnak, legyen szó az üzleti kapcsolatokról, a szponzorációról vagy a saját nevelésű játékosok csapatba építéséről. Szerinte ennek a modellnek a szimbóluma, hogy a DVSC főszponzora egy helyi kötődésű vállalat lett.

Papp László, Debrecen polgármestere kiemelte, a Tranzit-csoport eddig is számtalanszor állt már fontosnak tartott debreceni ügyek mellé. A társadalmi felelősségvállalás jegyében a cég rendszeresen támogatja a gyermekklinikát és élelmiszeradományokat juttat el a rászorulóknak. Hozzátette:

a város, a régió és az ország életében fontos gazdasági szereplő tette le a voksát a DVSC mellett.

"Szeretnénk, ha a csapat azt a példaértékű fejlődési pályát járná be, amelyet a Tranzit-csoport a gazdasági életben" – fűzte hozzá a városvezető.

Fotó: dvsc.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Bezzeg a fogókúrára fogott szociális intézmények körül nem tolonganak a dúsgazdagok, mert nincs benne üzlet!
Cicamama55
A csapat ezt a helyet "vívta ki magának", ezt érdemelte 1 évi teljesítménye után! :( Több pénz, jobb foci?! Dzsudzsák nem holmi olcsó focista! Lehet, hogy a diplomata útlevél mellé, még ez is feltétele volt, hogy bevállalja a másodosztályban való szereplést?! Nincsenek véletlenek a jól menő üzletembereknél!
Józsipapa
öntik a pénzt a fociba...
ki kell pótolni zsuzsi havi munkabérét...
namihami
Hát akkor ezt se a pénzt se kell beadni a közösbe. És a visszaosztás mértéke üzleti titok, de tisztességes mértékben részesül a Fidesz is belőle.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok