LACA ESETE A KONSZENZUSSAL A nemzeti konszenzus felé vezető út első lépése lehetne, ha az ellenzék hitet tenne a családtámogatási rendszer mellett - mondta a házelnök Az Országgyűlés elnöke a nemzeti konszenzus felé vezető út első és legfontosabb lépésének tartaná, ha az ellenzék hitet tenne a jelenlegi családtámogatási rendszer mellett. Erről Kövér László AzÜzlet.hu-nak adott, szerdán megjelent interjúban beszélt, amelyben arra is kitért, hogy nemzetpolitikai téren óriási előrelépés történt 2010 óta, talán még nagyobb is mint amiről reálisan álmodhattak.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lacának hiányérzete van

de valahogy azt bökte ki, amit gondolt

Kövér László AzÜzlet.hu-nak adott, szerdán megjelent interjúban arról beszélt, hogy „nemzetpolitikai téren óriási előrelépés történt 2010 óta, talán még nagyobb is mint amiről reálisan álmodhattak”.
Ezt színesítendő kifejtette, hogy „Az Országgyűlés elnöke a nemzeti konszenzus felé vezető út első és legfontosabb lépésének tartaná, ha az ellenzék hitet tenne a jelenlegi családtámogatási rendszer mellett.”!!!
Nem, nem maga a családtámogatás, még csak nem is a hangoztatott irányelvek! Nem, maga az összetákolt, átgondolatlan, igazságtalan és nem fenntartható rendszer mellett kellene kiállni! S ez csak az első lépés lenne!!! =))
Nyírfa
A fidesz nemzetpolitikája nem több mint a határontúliak szavazatának a megvásárlása, az anyaország lakosságának a kizsigerelése, a közpénz hatalmai céljaikra való felhasználása, elherdálása.
Ehhez gratulálni csak politikai kalandorok, gazdasági bűnözők és elborult agyúak fognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.