Czeglédy ellen költségvetési csalás a vád.

Felfüggesztette a hatmilliárdos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba ügyvédi kamarai tagságát a Vas Megyei Ügyvédi Kamara – értesült a PestiSrácok.hu.

A Magyar Ügyvédi Kamara Etikai Bizottságánál Budai Gyula már 2018 márciusában kezdeményezte a lépést, miután az ügyvéd politikust olyan köztörvényes bűncselekményekkel vádolják, amelyek sok évi börtönnel fenyegetettek, és amelyek mellett szerinte abszurd, hogy Czeglédy Csaba ügyvédi munkát lát el, önkormányzatokat képvisel és költségvetési iratanyagokhoz fér hozzá, miközben költségvetési csalás ellene a vád – írja az oldal, amely hozzáteszi, hogy „Czeglédy a közösségi oldalán kelt ki magából: nekiesett az országos kamarai elnöknek,

Bánáti Jánosnak, aki szerinte állampárti megrendelést teljesített. Azt is megüzente, hogy megtámadja a határozatot, és párjával közös irodája addig is folytatja a munkát, továbbra is teljesítik a megbízásaikat, csak majd ő személyesen nem állhat ott védenceik, ügyfeleik mellett a bírósági tárgyalásokon”.

Címlapkép: YouTube/M1 – Híradó

(pestisracok.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@kereső: @kereső: Nyugi. Az ítélet már megvan, aztán majd egyszer lesz vádirat is...
ómió
Ezt az "elkapkodást"! Pedig "csak" pármilliárd "eltünése" a vád!
kereső
@Qqberci: "Ez már az itélet Bástya elvtárs"- nem gondoltuk, hogy a film még egyszer a valóságot fogja jelenteni annak, aki ismeri.
relatív
Az a ' bizonyos ' daráló még meddig gyötri a magyar tisztességes állampolgárokat, véget kellen már vetni ennek a harci csatazajnak, hogy mindenféle rágalmazással jogainkat a sárba lehet tiporni !

Egy rendszerváltás során - bármikor IS valósul meg - a gengsztereket, és kiszolgálóit bizony erősen (!) kel kérdőre vonni jelenlegi cselekményeik miatt !
Csizmás Kond
@relatív: ...mert ugye sokaknak az a tisztességes ha milliárdokat csal valaki...
NKF
"
"Csak" 6 milliárd,ezzel ő a 114.-ik.Sebaj Kocsis csinálja majd a reggelit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.