Bár nem verték nagy dobra, a tatai kórházat is legyűrte a koronavírus még májusban. Kapkodás, eszközhiány és rossz döntések alatt roppant meg az ellátás. A terv az volt, hogy „tiszta”, tehát nem covidos betegeket visznek csak Tatára, hogy tehermentesítsék az egyre nagyobb problémákkal küszködő tatabányai központot. A tatai nővérek emiatt komolyabb védőfelszerelés nélkül fogadták és ápolták az oda átvitt betegeket. Szállítás előtt azonban nem végeztek a betegeken olyan tesztet, amelyből meg lehetett volna állapítani, hogy éppen akkor fertőzöttek-e, csak olyat, amely a már lezajlott betegséget mutatja ki, mert csak ilyenek álltak rendelkezésre Tatabányán. A betegeknek ezek a tesztjei negatívak lettek, Tatán mégis sorra estek ki a munkából az ápolók, beteghordók, a portás, takarítók és az egyik osztály főnővére is április-májusban. Többen közülük azután kezdték el rosszul érezni magukat, hogy bekapcsolódtak a tatabányai betegek ellátásába. ... 2 ápoló 40 magatehetetlen betegre

Forrás: 444.hu
Feltöltő: fidem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@sgl: Az ellenzék ha akarná, már régen csinált volna egy tévét, amiben az ilyen ügyek mennének nonstop.
De nem akarja, mint ahogy kormányozni sem. Nem is tudna.
Jól elvannak felelősség, munka nélkül jó pénzért. Velük tartható fenn a demokrácia és többpártiság látszata.
Aki Én
@sgl: A fidesz valóban nem tud kormányozni. Eszméletlen pénzeket költenek a társadalom szondázására, és mindig a szükség és igény szerint döntenek, kizárólag saját hatalmuk és vagyonuk védelme érdekében. Annyit adnak, amennyit nagyon muszáj a támogatóik megtartásáért, akikkel még ellehet játszani a ,,tisztességes" választásokat. Igazából mindegy hányan szavaznak rájuk, látjuk, hogy elcsalják. De ha túl kevés a szimpatizáns, az már veszélyesen átlátszó lenne. A törvényhozás is csak a maffia védelmében dolgozik, arra épül minden.
Szerintem ezt az bizonyítja, hogy ha tudnának kormányozni, akkor a propagandára, felesleges látványberuházásokra, határon túlra, egyházakra költött pénzek töredékéből megoldhatnák, és nem kéne a világ pénzét propagandára költeni, amivel ezt kompenzálni akarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.