Az aktív fertőzöttek száma 35 653 fő.

2032 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 52 212 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 46 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1305 főre emelkedett, 15 254-en pedig már meggyógyultak – írja a koronavirus.gov.hu.

Több mint kétezren fertőződtek meg itthon egy nap alatt

Az aktív fertőzöttek száma 35 653 fő. Az aktív fertőzöttek 30 százaléka , az elhunytak 38 százaléka , a gyógyultak 30 százaléka budapesti. 2132 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 197-en vannak lélegeztetőgépen.

A járvány második hulláma zajlik Magyarországon.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(koronavirus.gov.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Aggasztó a helyzet!!! És sajnos tiszti főorvos, a törzs, kásler és orbán dilettáns hozzá nem értése, kapkodása jellemzi a történetet. Tessenek elolvasni a kövekezőt!!! Nem elszomorító, hanam vérlázító!!!
444.hu/2020/10/22/akiket-a-halal-kozelebe-sodort-az-elfuseralt-jarvanykezeles
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: nem ráment a szívére, hanem szívbeteg volt már előtte is!!! hogy pontosak legyünk...és mindig azt mondom, az idősek ,meg az akut betegek vannak veszélyben...nem az átlagember...de valahogy nem feleltél...magyar operettörzs, meg nemzetközi kutatások szerint is 3,3 %-al kevesebb idén a halott,mint tavaly... hol dúl a járvány??? mert az egész világon nagyjából ez a helyzet...annyian haltak meg idén covidban,mint ahányan a közutakon.,..ez aztán a veszélyes pandémia!!!
division
@Pálinkás Pál: Veled kár erről vitázni, mert úgyis csak fújod a magadét. Hol is van az, hogy szívbeteg volt? Na és ha igen? Amennyiben nincs vírus, a krónikus beteg sem hal meg. Hogy lehet ezt meg a közúti balesetekben elhunytakat egybe fonni? Itt a gond nálad többek között.
Pálinkás Pál
@division: azért te hülye,,,mert balesetben kevés ember hal meg...mégis ugyanannyi mint a világjárványodban!!! fel tudod fogni?? összehasonlítottam a két számot...matematikailag ugyanannyi esélyed van arra hogy az úton hagyod ott a fogad,mint hogy meghalsz covidban!!! látod itt jön elő ,hogy csak némileg vagy intelligensebb a halfaroknál!!! nem fontam össze semmit, két számot egymás mellé tettem...
de csak a te, meg a gyengébbek kedevéért...: 1 093 028
Idei halálos közúti balesetek
ez nagyjából annyi,amennyien meghaltak a világjárványodban!!!
division
@Pálinkás Pál: Személyeskedsz is már egyből ha ellentmondanak neked? Ez vagy te, kibújt a szög a zsákból, erre vártam.
Pálinkás Pál
@division: nem személyeskedtem...jellemeztelek...meg próbáltam segíteni a szövegértésben!!!
division
@Pálinkás Pál: Nincs szükségem a segítségedre, és érdekes módon én nem hülyéztelek le. Itt van a nagy különbség köztem és közted, meg még valószínűleg sok egyébben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.